0

Л ятото си отива, спомените остават. В предишния брой на „Златно време” запечатахме почивката на някои от най-популярните актриси в турските сериали, които трайно навлязоха в живота ни. Сега е ред и на жените да оплакнат очи с хубавците, които разтупкват сърцата от малкия екран. Някои от зрителките преминават границата и не искат да делят любимците си с „друга”, но това си е техен проблем. Нека се порадваме на кадрите дружно.

Миран от „Вятърничав”

Instagram

Двамата с Ебру Шахин разказаха от екрана една красива приказка, в която любовта побеждава. Яздеха коне, люшкаха се към небето, устояха на изпитанията, които им поднесе съдбата. В сериала „Вятърничав” Миран сбъдна една от мечтите на Рейян да види морето. А сега ние можем да се насладим на Акън Акъньозю и неговото приказно лято.

Кемал от „Черна любов”

Instagram

Кямран от „Чучулигата“, Кемал от „Черна любов“, султан Осман I-ви в сериала „Осман Основателят" – Бурак Йозчивит е харесван мъж и го знае. Именно затова на снимките, които споделя с феновете си, често е и съпругата му Фахрие Евджен. Нека се знае, че е ангажиран. Другите могат само да гледат.

Мехмет Шадоолу от „Перла”

Instagram

Къванч Татлъту плени сърцата на българските зрители като Мехмет Шадоолу от сериала „Перла”. Често го оприличават на Брад Пит, но ако сме честни, той е по-хубав от него. Можете да се уверите в това и сами. Снимките не са особено летни, но какво от това.

Санджар Ефеолу от „Дъщерята на посланика”

Instagram

Зрителите, които обикнаха Енгин Акюрек като Санджар Ефеолу в „Дъщерята на посланика” трябва да знаят, че това е само малка част от нещата, с които се занимава. На една от снимките можете да видите най-новата книга на Енгин „Безвремие”. Надяваме се някой ден да бъде издадена и в България.

Мехди от „Домът, в който си роден, е твоята съдба”

Instagram

Бивш баскетболист и модел, Ибрахим Челиккол трупа мускули и тренира. Той безспорно е най-добре сложеният актьор в колекцията, с която изпращаме лятото. Образът на майстор Мехди от „Домът, в който си роден, е твоята съдба” беше противоречив – тръгна по един начин, разви се по друг. Но актьорът така и не успя да се превърне за зрителите в злодей. Челиккол има зад гърба си брак и развод. Преди няколко месеца се сгоди отново – за приятелката си Натали Ярджан. И това вече е повод профилът му в социалните мрежи да събере и отрицателни коментари.

Колкото и странно да звучи, много от фенките му не приемат добре факта, че е решил да свърже живота си с друга жена и го призовават да се върне обратно при семейството си и по-специално при сина си, вместо да му търси мащеха. Не им е работа, но така се случва в реалния живот – артистите получават много непоискани съвети от хора, които ги познават само от екрана.