0

Б ританският певец и композитор Роби Уилямс заяви, че е имал многократни контакти с извънземни същества, които идвали на неговите концерти и дори го били избрали за техен посланик на Земята. Случаят със звездния изпълнител съвсем не е изолиран и той не е единственият, който твърди, че пришълците вече са тук.

БЛИЗКИ СРЕЩИ ОТ ТРЕТИЯ ВИД: Извънземни преследват Роби Уилямс!

Неговата колежка Майли Сайръс също твърди, че е имала близък контакт с извънземните.

Контакт

Това се случило в Калифорния. Майли и тогавашното ѝ гадже пътували с кола, когато в небето над тях се появил НЛО. То не приличало на летяща чиния. „Приличаше по-скоро на огромен бял снегорин“, като гигантското му гребло присветвало в жълто.„Имаше още един човек с мен, който видя същото. На магистралата имаше и други коли, които спряха и го гледаха. Затова смятам, че съм видяла нещо реално“.

Майли Сайръс погледнала извънземно в очите..

 Майли Сайръс погледнала извънземно в очите..
gettyimages

Но това далеч не било всичко. „В предната част, където беше греблото, имаше някакво същество. Когато го погледнах, то също отвърна на погледа ми. Бях разтърсена, усещах очите му. После пет дни не можех да спра да треперя”, казва Майли в интервю.

ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА: Майли Сайръс преследвана от извънземни!

Пришълци се явили на Бритни Спиърс след аборт

Най-страстният поддръжник в Холивуд на теорията за извънземния разум е Том Круз. Той е част от сектата на сциентолозите, която твърди, че животът на Земята се е появил в резултат на осъзнато решение на извънземни същества. Всичко започнало преди 70 млн. години, когато планетарният владетел Ксену населил Земята. Според вярванията им единствено върховният жрец на сциентолозите може да има контакт с извънземния интелект. „Наистина ли някой вярва, че при толкова милиони звезди ние сме единствената разумна форма на живот, която се носи в пространството”, казва Круз в интервю за Си Ен Ен.

Роби Уилямс виждал извънземни на концертите си.

 Роби Уилямс виждал извънземни на концертите си.
gettyimages

Среща

За контакт с извънземни съобщава и актрисата Голди Хоун. Тя се сблъскала с извънземните още когато била на 20 г. „Връщах се с колата от урок по танци, когато чух много висок пронизителен звук. Погледнах през прозореца и видях две или три същества. Те бяха сребристи, с малки носове и усти и без уши. Наблюдаваха ме и говореха за мен като за „обекта”. След това спомените на Голди се губят. Тя обаче била твърдо решена да си спомни в детайли цялата случка и прибегнала до услугите на хипнотизатор, който да възстанови спомените ѝ. „Не бяха само погледите. Усещах как някой или нещо докосва лицето ми и този допир ме изпълва с безгранична любов. Почувствах се изпълнена със светлина”.

Актрисата казва, че никога няма да разбере какво точно ѝ се е случило, но вече не изпитва страх от извънземните. „Виждала съм НЛО и то няколко пъти. Мисля, че всеки човек ги е виждал, но просто се успокояваш, като смяташ, че това е самолет със странна форма”, казва певицата Алиша Кийс.

Океанът

Певицата Деми Ловато твърди, че не само че знае за съществуването на извънземните, но и къде могат да бъдат намерени. Според нея те се крият в дълбините на Индийския океан. „Това е най-слабо изследваният океан на планетата и крие много тайни”, казва тя. Според Ловато епизодичните срещи с извънземните са първопричината за митовете и легендите за русалките. Самата тя се е срещала лице в лице с извънземния разум. „Една сутрин се събудих и видях три същества, които седяха на леглото ми. Попитаха ме дали искам да видя тяхната планета. Съгласих се и усетих как политам нагоре. Стигнахме до една розово-лилава планета”.

.Деми Ловато смята, че митовете за русалки започват от срещи с извънземни.

 .Деми Ловато смята, че митовете за русалки започват от срещи с извънземни.
gettyimages

Актрисата Упи Голдбърг също твърди, че отдавна знае за съществуването на извънземни. През 2023 г. тя бе почетен гост на конгрес на уфолозите. „Малко по малко изтича информация, че правителството притежава предмети с извънземен произход и затова не мога да разбера как някой може да е изненадан от самото съществуване на извънземните. Те са тук, но не смятам, че искат да ни навредят”, казва актрисата.

Теории

Една от популярните теории свързва присъствието на извънземните с британското кралско семейство. Дълги години пазител на тайната бил съпругът на покойната кралица Елизабет Втора – принц Филип. Според британски медии след смъртта му в библиотеката му са открити повече от 20 книги на извънземна тематика. Принц Филип пазил и официален таен доклад за извънземно посещение. Според документа контактът станал след приземяване на извънземен кораб в имението на вуйчото на принца – лорд Луис Маунтбатън.

Том Круз смята, че извънземен разум е населил Земята, а дядото на принц Уилям - принц Филип, се интересувал от НЛО.

 Том Круз смята, че извънземен разум е населил Земята, а дядото на принц Уилям - принц Филип, се интересувал от НЛО.
gettyimages

„Според мен и в момента тук има много извънземни форми на живот, но човечеството все още не е достигнало нивото на развитие, на което ще можем да ги забелязваме и да направим контакт”, казва актрисата Хали Бери. Ръсел Кроу също твърди, че се е сблъсквал с пришълци. Актьорът, който стана известен с ролята си в „Гладиатор”, разказва, че е забелязал два странни летящи обекта в жълто и червено в родния си Сидни. Той дори е успял да ги заснеме и пуснал клипа в интернет. И до ден-днешен Кроу така и не е разбрал какви са били тайнствените обекти.

Бившето гадже на модела Джиджи Хадид - Зайн Малик, я убедил, че извънземният разум съществува, но единственият начин за контакт е през сънищата. След един такъв сън Малик напуска групата One Direction. Малик винаги е твърдял, че решението не е било негово, а така му заповядал извънземният разум. Илюзионистът Юри Гелър твърди пред „Дейли мейл“, че разполага с предмет с извънземен произход. Става дума за вкаменелост на яйце. Преди него предметът е бил собственост на музиканта Джон Ленън, който през целия си живот е твърдял, че извънземните съществуват.

Друг певец, който се свързва с контакти с извънземни, е бил Елвис Пресли, като и до ден-днешен има хора, които вярват, че Кралят на рокендрола не е умрял, а е бил прибран от извънземни. Фантастичната история започва от един необясним и до днес факт. В деня на раждането на Елвис - 8 януари 1935 г., по необясним начин изчезва баща му Върнън. Той се появява след няколко часа и разказва за неща, които е могъл да види само ако е летял високо в небето. Така и не става ясно къде е бил, докато се е раждал синът му.