0

Т ази година ще остане в историята с големия брой звездни бебета. В последната седмица новината, че Ива Софиянска е станала майка за трети път, изненада всички. Тя обяви новината в Деня на христянското семейство, като публикува снимка в профила си в Инстаграм, на която позира с мъжа си, който държи в ръцете си малко бебе. Ива Софиянска и Антон Божков са заедно от десет години и имат още две деца - Мая и Васил, който носи името на дядо си Васил Божков."Честит рожден ден! Това щастие да го имаме цял живот!", написа Ива под снимката. Разбира се, новината предизвика много коментари и въпроси. От снимката става ясно, че малкото е родено наскоро, но точно кога, остава неизвестно, не се съобщава и името му. Голямата изненада за всички дойде най-вече от факта, че до този момент дори не е имало и намек, че екс тв водещата е бременна.

Чудо

Камелия също гушна своя рожба. Огън момичето на фолка зарадва феновете си с неочаквана новина навръх Великден. Звездата зарадва феновете си с неочаквана новина! На връх Великден тя сподели, че с Цветин са станали родители. В социалните мрежи Камелия публикува снимка на новороденото и добави трогателно послание. "Честит Великден ? За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ. Благодаря на всеки, помогнал за раждането ти,мило наше ВСИЧКО….❤️❤️❤️", написа изпълнителката в нета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kamelia (@kamelia_official)

Изкусителната Златка Райкова също кри дълго време новината, че е бременна. Клюките за това тръгнаха след споделено стори в социалната мрежа на половинката й Карен, където феновете заподозряха, че Русата Златка е в очакване на второто си дете. След като дълго отричаше, в края на краищата снимка по бански в напреднала бременност потвърди новината. Златка стана майка на второ момченце, което отново кръсти с името на баща му. „Минутата, в която те взех в ръцете си. Добре дошъл в живота ни, Каренчо мой. Никога не съм вярвала, че ще те имам. Завинаги заедно, ангелче мое“, написа Злати, споделяйки снимки от родилната зала.

Сърце

Маги Джанаварова също стана мама. Тя показа снимка на малкото момиченце, прегърнато от татко си в родилния дом, а под нея написа: „ Елизабет. На тази снимка е събрано цялото ми сърце и любов, силата и слабостта, цялата ми вселена. Благодаря на д-р Мария Атанасова, че извървя пътя с нас, докато Тя се появи, и не се отказа дори и в най-трудния момент! Щастливки сме, че бяхме в нейните ръце и ръцете на целия й екип от УМБАЛ „Токуда“. Благодаря и на невероятната д-р Радка Масларска, която беше и причината да взема решение да се следя и родя тук! Благодаря на нея и екипа й за грижите от първото вдишване на Елизабет. Вълшебни ръце и сърца имате всички! Благодаря и на д-р Мариета Сирманова, която също беше част от това пътешествие с толкова лекота и отношение. На д-р Елена Павлова по фетална морфология за това, че винаги беше толкова слънчева и внимателна. И не на последно място, благодаря на д-р Иво Тодоров, за всичките години подкрепа и прекрасно отношение. Той беше единственият лекар, даващ ми пълното спокойствие, че ще мога да забременея нормално. Благодаря от цялото си сърце на всеки един от вас!!!", пише в публикацията си певицата. Маги споделя в нета почти всеки ден за нея и малката. Тя организира сладко парти - погача, като от приказките, за да бъде орисана нейната дъщеричка. Още на 40-ия ден певицата заведе бебето на море и сподели, че морският въздух се отразява много добре на момиченцето.

Мечта

Издателката Жаклин Вагенщайн, която е дъщеря на Раймонд Вагенщайн и внучка на Анжел Вагенщайн, стана майка за първи път през септември. Новината обяви самата тя във Фейсбук. „10 дни безмерна и безусловна любов", написа тя под снимка с бебето. Името на момченце е Раян. То е дълго чакано - повече от 10 години. През цялото време обаче издателката не е спирала да прави опити да забременее, но здравословни проблеми са били препятствието по пътя към мечтата й. “Бебето стана в момента, в който спрях да се вглъбявам в тази тема”, споделя в свое интервю тя.

Лъчо от "СкандаУ" пък стана баща за втори път. Приятелката му Ралица Константинова го дари със син. "Имаме си А, имаме си Б" - това написаха двамата в Инстаграм, споделяйки снимка на новороденото бебе. В края на юни Лъчезар и половинката му обявиха в социалните мрежи, че чакат второ дете, публикувайки снимка от видеозона. Двамата имат и още една дъщеричка. Актьор от сериала „Братя“ стана баща на момиче. Горан Иванов, известен като един от полицаите в сериала на Нова телевизия, сподели: „Гледах с очите си как детето ни се ражда“. Малкото момиченце носи името Яна, което означава река.

Внуче

Не липсват и звездни баби у нас. Само преди дни Петя Буюклиева стана баба. Щастливата новина съобщи самата тя в своя фейсбук профил."Скъпи приятели, искам да споделя с вас, че съм мегащастлива !!!Със съпруга ми празнуваме живота!!! Роди се Амаи, нашата внучка, плод от голямата любов на сина ми Тони и прекрасната ми снаха Еги!", посочи певицата. Момиченцето се е родило 3 килограма и 300 грама, 50 сантиметра, споделя щастливата баба. "Сбъдна се голямата ми мечта да имам внучка, с която, като порасне, да пеем в дует “Баба ми е фаталната жена”! Няма да престана да благодаря на Бог и Света Богородица за тази Благословия!!!Изпращам ви обич!!!", написа тя. Певицата Белослава също стана баба за първи път. Дъщеря й Божидара я дари с внучка. Новината стана ясна от Инстаграм профила на Божидара, която помести снимка на малката в профила си и я приветства с думите: "След дълго чакане най-накрая се запознахме!" Народната певица Николина Чакърдъкова посрещна пети внук. Тя побърза да се похвали в социалните мрежи, публикувайки снимка с бебето. Най-малкият член на семейството е кръстен Йоан и е дете на сина на Николина - Васил. "Вече съм баба на пет внучета! Да ни бъде жив и здрав Йоан!!! Човек е богат, когато има голямо и здраво семейство!!! Благодаря на сина ми и на снаха ми за тази голяма радост."

Николета ражда от Михайлов

Николета Лозанова също успя да държи в тайна бременността си много дълго време. Навръх Деня на будителите Николета Лозанова "разбуди" феновете си, като сподели разголена снимка от плажа. Секси фотото може би нямаше да направи впечатление, ако не криеше в себе си сензационна новина. С гръм и трясък Николета показа коремче в доста напреднала бременност. Не става ясно колко точно месеци е успяла плеймейтката да крие бременността си от очите на феновете, според запознати красавицата вече е в 6-и месец и се очаква да роди в началото на годината. Плейметката събра над 50 хиляди лайка в Инстаграм със снимка на наедрелия си корем. „Две сърца в едно тяло“, написа под снимката тя, оставяйки феновете си безмълвни.

Десислава - най-младата баба

Певицата Деси Слава става баба само на 44. Това стана ясно, след като синът й Михаил и половинката му Анжела съобщиха щастливата вест в Инстаграм. Двамата публикуваха фотосесия, на която се вижда, че половинката на Майки е бременна. "Любовта ражда любов", написаха те към своя пост. Ден след това двойката направи парти за пола на бебето, където се разбра, че то ще е момиче.

*Автор: Василена Маринова