0

Р одните звезди винаги намират време за тренировки, а други импровизират с тях. Например актрисата Мона Гочева и Сами Хосни използват децата си за упражнения вместо гири и тежести. Ники Илиев пък тича на плажа заедно с кучето си.

Забавление

Грижовната майка Мона Гочева винаги намира начин да забавлява двете си деца - Никола и малката Леа. Този път актрисата намери начин да направи тренировката си за деня, докато прекарва време с баткото. Брюнетката хвана малкото момченце с главата надолу, докато той определено се кефеше много, а тя стегна бицепсите.

Instagram

По същия начин фитнес инструкторът Сами Хосни заведе по-голямото си детенце Тарек в залата и реши да прави лицеви опори с него, като го качва на гърба си. Това определено е една от любимите му тренировки, тъй като щастливият татко има редица видеоклипове с детето си на това упражнение, а малкият Тарек се подготвя скоро да започне и той с лицевите опори.

Instagram

„Най после използвам моите 10 килограма, които създадох преди години“, пошегува се Сами на едно от клипчетата. 
Актрисата Искра Донова също показа, че може да е в перфектна форма, независимо от факта, че е с малко дете. Тя пусна забавно видео в личния си профил в Инстаграм, в което тренира и в същото време бута сина си в количката до нея.

Instagram

На някой от следващите кадри бебчо спи, а звездата продължава да вае тяло. Искра е от актрисите, които споделят голяма част от живота си в социалните мрежи, което доставя голяма радост на феновете й, които още повече успяват да опознаят като човек любимката си. В момента цялото й време е заето от грижите по бебето. 

Белмекен

Носителката на титлата „Мисис България“ Маги Сидерова имаше честта да тренира с женския ни отбор по бокс на спортната база в Белмекен преди олимпиадата. „Лагерът на нашите боксьорки продължи 2 седмици. Искам да благодаря много на федерацията по бокс, които ми позволиха да бъда част от това, както и на треньора им“, разказа пред „Телеграф“ Сидерова. „Тренирах двуразово.

Instagram

Възхищавам се на тези момичета, за спортния дух, дисциплината. Имах нужда да си дам рестарт, емоционален, физически, да избягам от градската среда. Там е страхотно, природата, климатът, дори храната ме връщат в едно време, когато ходехме по детски лагери“, добави Маги. Според нея това наистина е най-доброто място, на което човек може да се съсредоточи изцяло само върху подготовката си, няма какво да те разсейва, тоталната изолация според нея в такъв момент е много важна, за да се съсредоточиш върху това, което правиш.

Instagram

Актьорът Ники Илиев, който винаги е бил в топформа, измисли как да тренира и на ваканцията си, докато е на море. Звездата споделя почивката си заедно с домашния си любимец - черен лабрадор с името Анджи. Той и четирикракият му приятел стават рано сутрин в 7 часа и отиват на плажа, където тичат, а след това има игра за Анджи с любимата й топка, която Ники захвърля надалеч, а тя ходи и му я донася. През останалото време, когато Илиев си е в столицата, тренира бокс. Баща му Бойко Илиев, от когото е наследил спортния хъс, пък сподели пред „Телеграф“, че любимите му спортове са тенис и ски, но в момента най-често кара колело сред природата. 

Кърджилова, Богданска и Джулиана ходят на пилатес

Красивата актриса Радина Кърджилова винаги се е старала да бъде в много добра форма. Макар и винаги да има много натоварена програма в работата си, хубавицата винаги намира време и за тренировки, като има и любим вид спорт.

Instagram

„През свободното си време обичам да ходя на пилатес. Обичам да тичам, но най-вече на пътеката във фитнеса“, издава самата тя пред „Телеграф“. Красивите лица на Инстаграм Джулиана Гани и Александра Богданска също практикуват така нашумелия пилатес. Интернет звездите не пропускат тренировките си дори и на почивките. Инфлуенсърките винаги споделят пред аудиторията си дали са изкачили някой връх, или са тичали на пътеката в залата.