1

Р одните звезди получиха скъпи подаръци и изненади за рождените си дни от половинките си.

Цветелина Янева със стотици рози в Париж, Роксана с куче за 3 хиляди, а астралните близначки Диляна Попова и Алекс Раева празнуват заедно на лодка.

Море

Родните красавици Алекс Раева и Диляна Попова се оказаха астрални близнаци. Двете дами са родени на 24 септември, а тази година решиха да отбележат личните си празници заедно. Те си публикуваха видео, на което са седнали на ръба на лодка и се забавляват. Над тях има надпис „Честит рожден ден“.

Алекс и Диляна не издадоха локацията на партито, но най-вероятно обикалят с любимите си мъже Средиземно море.
Друга звезда, която се качи на яхта след рождения си ден, е актрисата Сара Драгулева.

Виновникът за това е Папи Ханс, който я изненада за личния й празник. Изпълнителят я заведе на яхта с техни близки приятели в Гърция. Тя сподели редица кадри и клипчета от приключението, което продължи с дни. На тях се видя колко забавно е било на всички, с танци, пеене и много смях.

Блясък

Гери-Никол отпразнува 25-годишния си юбилей с новата си половинка – Стоян Копривленски. Младата певица качи снимки с любимия си, на една от които го целува страстно.

 Рожденичката получи изненада от любимия си, заря над заведението, в което купонясваха. Разбира се, Гери отново показа шик визия, със сребърна рокля и блестящи обувки. Празничната торта бе още по-интересна - с пера и изписани инициали на певицата от блестящи камъни. 

Везни

Попфолк певицата Роксана отбеляза своя 46-и рожден ден на 5 октомври. Със сигурност ще запомни този ден, тъй като има нова половинка до себе си.

Човекът, с когото споделя живота си я изненада с малко бяло кученце. Пухкавият померан, който е любим на редица фолкизпълнителки е доста скъпичък, като цената му достига 3 хиляди. „Ето го най-милия подарък от моя любим – малкият Лъки.

Да сме живи и здрави, а пък другото каквото Бог е решил", написа на рождения си ден Рокси, показвайки публично изненадата от своя партньор. Според блондинката любовта обича тишината. Наскоро звездата заяви пред "Телеграф", че е щастлива във връзката си.

"Видяхте го, факт е, че сме заедно, имам човек до себе си, появихме се заедно на събитие, нямам намерение да се крия, но не искам и да изпадам в подробности“, добави тя. Любовта е движеща сила в живота й и признава, че не може без нея.

Нейната колежка Цветелина Янева се оказа, че празнува рожден ден на същата дата. Красавицата посрещна още едно завъртане на слънцето в романтичния Париж. Нейният любим я зарадва със стотици червени и бели рози, балони под формата на сърца и свещи.

Певицата сподели редица кадри от Франция, като вечерта празнува в луксозен ресторант, където беше и нейната майка Пепа. Попфолк певицата Палома също получи сто и една рози от любимия си и побърза да се похвали пред последователите си със снимка.

Уенсдей

Певицата Кали отпразнува по нетрадиционен начин рождения си ден и се превъплъти в Уенсдей Адамс на личния си празник, който бе на 6 октомври.

Всичките гости на тържеството бяха пременени като различни герои от любими филми или детски книжки. Изборът на Кали не е бил случаен, тъй като тя разкри пред „Телеграф“, че намира много общи черти между нея и Уенсдей. „Това ми е любимата героиня. Много е самоуверена и винаги е на обратно на всичко. Асоциирам се с нея“, сподели певицата и допълни, че цялото й семейство са я подкрепили и са влезли в образите на семейство Адамс.

„Моето семейство бе семейство Адамс. Имаше 12 различни маси, всяка със собствена тематика. На всяка от тях имаше и различна торта спрямо героите, които седят на дадената маса“, допълни още Кали. Сред гостите виждаме Пипи Дългото чорапче, принцеса Елза, Ариел, а колегата й Илиян е в образа на индианец.

Всъщност изпълнителката винаги е държала на различните партита по повод празника си, затова предварително направила една вайбър група, в която добавила всички 60 човека, които е поканила, и първо им задала въпроса кой е любимият им герой от детството, а след това им обяснила, че това е техният дрескод за партито.

На събирането всички играли различни състезателни игри, предварително измислени от нея. „За трета година го правя. Започвам подготовката месец преди рождения ми ден и така се спасявам от така наречената сатурнова дупка“, смее се рожденичката. За празника си Кали си пожелава да й се случват само хубави неща както в личен, така и в служебен план.

Темелкова реди камъни вместо свещички

Актрисата Йоанна Темелкова също е зодия Везни и празнува на 5 октомври, както Цвети Янева и Роксана. Красавицата отпразнува деня си по-различно от певиците. Тя изкачи един от върховете на Витоша и вместо торта изобрази годините си с камъчета на скалата. Така Темелкова посрещна своите 37 години.