0

Р ъкавите явно са новият любим елемент от тоалетите на звездите отвъд Океана. С такова впечатление оставаме след проведената церемония по връчването на наградите „Златен глобус“ в неделя вечерта. Бухнали, балонести и плисирани ръкави бяха само част от „аксесоарите“, на които заложиха дамите на червения килим.

Ръкавите явно са новият любим елемент от тоалетите на звездите отвъд Океана. С такова впечатление оставаме след проведената церемония по връчването на наградите „Златен глобус“ в неделя вечерта. Бухнали, балонести и плисирани ръкави бяха само част от „аксесоарите“, на които заложиха дамите на червения килим.

Сред актрисите, които бяха най-смели в избора си на тоалет, бе Кейт Бланшет, която беше номинирана за най-добра актриса във филм (мюзикъл или комедия) за „Къде си, Бернадет“. Светложълтата й рокля постави в акцент, както ръкавите, така и бляскавата си горна част от облеклото. С изчистена бледо лилава рокля на Dior се появи пък Дакота Фанинг. Младата актриса завърши вида си с обсипани с кристали токове на София Уебстър.

Джоди Комър, Кейтлин Девър, Оливия Колман, Джанина Гаванкар и Зоуи Дъч са само част от имената на останалите актриси, които заложиха на екстравагантни ръкави за вида си на червения килим в Бевърли Хилс.

Сред най-отличаващите се бе и Гуинет Полтроу, която се появи в кафява прозрачна рокля, покриваща все пак важните места от тялото й.

Тя е гола по най-красивият начин. С тоалета си тя не казва: „Вижте ме!“, а заявява, че е човек, който се чувства комфортно в кожата си

обясни пред The Hollywood Reporter стилистът й Елизабет Салцман.

Диамантите също влязоха във фокуса на червения килим. Синтия Ериво, която се бореше за статуетка за най-добра актриса в драматичен филм за „Хариет“ се разходи в бижута за 3 милиона долара. Били Портър, който спази традицията си да дефилира в екстравагантен тоалет, наподобяващ рокля, заложи на колие от Tiffany & Co. Дженифър Лопес, която се разходи по килима, опакована в зелено-златна панделка също впечатли с бижутата си, чиято обща стойност е оценена на над 1,2 милиона долара.