0

Т елевизията и интернетът у дома отдавна са се превърнали в необходимост за съвременния човек.

Телевизията и интернетът у дома отдавна са се превърнали в необходимост за съвременния човек.

Част от потребителите имат нужда от повече ТВ канали, а други от по-бърз домашен интернет, а трети искат всичко на максимум. За да помогне на клиентите да направят точната за тях комбинация от услуги, от началото на юни технологичната компания А1 дава по-голяма гъвкавост и по-атрактивни цени, като стартира ново портфолио.

А1 с обновено портфолио от фиксирани услуги

Важна част от подобренията, които то предоставя, е възможността всеки клиент да активира телевизионна или интернет услуга на втори адрес, без срочен абонамент. По този начин всеки потребител ще може да се възползва от по-лесен достъп до телевизионно съдържание или интернет от А1 на своята лятна вила или на втори адрес, където иска да прекарва част от времето си, например. Необходима е само еднократна активационна такса.

За потребителите на Net Box услугата, която дава достъп до интернет в цяла България, без да е необходим оптичен кабел, А1 също е подготвила нов пакет с два пъти повече мегабайти от досегашния максимален абонамент – общо 150 GB. А1 предоставя оборудването, като самият Net Box представлява 4G рутер, а услугата се активира за няколко минути. Устройството работи със SIM карта и захранващ адаптер. Тази услуга е подходяща особено за хора, които работят дистанционно, като могат да превърнат всяка локация с достъп до електричество и мобилна мрежа в свой home офис.

Интернетът и телевизията дават не само достъп до информация, но и връзка с близки и приятели, и не на последно място – забавление. С обновеното портфолио на А1 всеки потребител може да комбинира двете услуги интернет и телевизия по начин, който най-добре отговаря на индивидуалните му нужди. Така се премахват ограниченията на потребителите да избират само от няколко предварително дефинирани пакети.

Телевизия и интернет с отлично съотношение цена-качество

А1 предлага и супер комбинация - двоен пакет, който включва 100+ телевизионни канала и 50 Mbps интернет. При извършване на заплащането през приложението Моят А1 или през едноименния портал на сайта A1.bg, потребителите на новите пакети ще получават по 1 лев отстъпка за всяка от двете услуги. По този начин се формира атрактивната цена за пакета от 19,98 лева.

Защо онлайн е по-удобно?

Неслучайно технологичната компания насочва своите клиенти към дигиталните канали за самообслужване. С обновяване на своето портфолио с фиксирани услуги, А1 отново обръща внимание върху онлайн възможностите, с които потребителите разполагат. Силно развитите канали за самообслужване на компанията дават възможност на потребителите да се възползват от пълната палитра от услуги на компанията. Освен сигурност, потребителите получават и други предимства като бързина и удобство, а това са основни желания сред клиентите.

A1 Xplore TV – телевизията на бъдещето във Вашия дом

Интерактивната телевизионна платформа А1 Xplore TV е първата, която предлага канали в 4K Ultra HD качество. Абонатите могат да се наслаждават на 230+ ТВ канала, над 60 от които в HD.

Освен функции като спиране на пауза, връщане или превъртане на любими предавания, сериали или филми, интерактивната телевизия се „учи“ от потребителя и предлага съдържание спрямо техните желания и потребителски интереси. Наскоро А1 включи и директен достъп от платформата до най-популярния сайт за видеа – YouTube, както и до специално разработения за деца - YouTube Kids. За запалените любители на седмото изкуство, Xplore TV разполага и с Видеотека, в която включва хитови заглавия от големия екран, направили премиерата си преди броени месеци.