0
Ин на е едно от най-новите попълнения в семейството на музикална компания „Ара мюзик”. За една година тя вече има зад гърба си две успешни песни „Защо мълчиш” и „Моята друга страна”. В момента гласовитата изпълнителка подготвя своя трети проект, който ще бъде различен като звучене и визия от предишните. Ирена е от Банско, завършила средното си образование в НУФИ „Филип Кутев”, а висше - в АМТИ-Пловдив - специалност „Изпълнителско изкуство”.
- Ирена, как поддържаш  форма? Кой е любимият ти спорт, който отговаря на  натюрела ти?
- Ходя на фитнес и от няколко месеца спазвам режим за трупане на мускулна маса. Аз не съм от типичната група момичета, които се опитват да свалят килограми, а обратното, трябва да наддам мускулна маса с няколко килограма. Правя много силови упражнения. Страшно харесвам модерните танци –  ново, голямо предизвикателство са за мен. Сега подготвям и специална хореография за клипа към новата ми песен.
- Какво е отношението ти към пластичната хирургия? Ти имаш ли корекции по себе си?
- Нямам корекции по себе си, но не съм против такива интервенции. Независимо дали са по медицинско предписание или за повдигане на самочувствието, аз съм „за”. Важно е крайният резултат да е естетически издържан и да направи жената или мъжът щастливи, защото в днешно време и на силния пол вече не са му чужди пластиките. 
- Кои храни си изключила от менюто си?
- Аз съм слабичка и за разлика от повечето дами спазвам хранителен режим за покачване на мускулна маса и за поддържане на килограми. Всяко мое хранене трябва да дава достатъчно протеин, който да изгражда мускулите ми. И съобразно режима, приемам определено количество калории. Храня се през 2-3 часа. Пия течности по 2 литра на ден. Старая се да разнообразявам храната си, като например в седмицата ям различен вид месо. Въпреки че съм на режим за качване на килограми, не е препоръчително да ги трупам със сладкиши и пържени храни. А те не са и полезни, затова ги избягвам.
- Кой е твоят спорт?
- Зарибих се по модерните танци. Това не са само танци, а изкуство. Тренировките включват модерни танцови техники, елементи от класически екзерсис, джаз, хип хоп и street dance. Танците ми дават настроение и ме зареждат с толкова много енергия. Цял ден, след тренировка, не мога да сваля усмивката си от лицето. Страхотно е да танцуваш и да бъдеш заобиколен от свежи хора. Съчетаването на фитнес и модерни танци ми дава добро самочувствие и добра спортна форма.
- Правиш ли си домашни рецепти за разкрасяване?
- Обожавам да си правя домашен ексфолиант за тяло с кафява захар. След участия и дълги пътувания е страхотно да си направя процедура. Ексфолирането изглажда кожата и стимулира циркулацията на кръв. Рецептата е  3/4 чаша кафява захар, 1/2 чаша овесено брашно, 1/4 чаша мед и ароматно масло по избор или зехтин.
- Как пазиш хигиена на гласа?
- Сънят е изключително важен за  хигиената на гласа. Спя между 8-10 часа. Избягвам да ям ядки, особено фъстъци, които не са полезни по принцип. Не пия газирани напитки. В деня, когато имам запис или участие, гледам преди това да не говоря много.
- Каква козметика ползваш?
- Според мен преди да се ползва каквато и да е козметика, е важно кожата и организмът ти да бъде здрав. За това гледам да се храня с много витамини и минерали. Използвам козметика, която ми е препоръчана лично за мен от дерматолога.
- Какви са нови ти творчески проекти?
- 2014 година бе изключително продуктивна и успешна за мен - подписах договор с „Ара мюзик” и  представих в ефира на Фен ТВ две песни – „Защо мълчиш” и „Моята друга страна”. Съвсем скоро предстои да представя и третия си проект. Песента е динамична и изпяването от моя страна е много различно от досегашното – чак аз не мога да се позная.