0

Овен 21 март – 20 април

Направете нещо безвъзмездно, участвайте в дарителски акции и подкрепете нечия инициатива. Ако защитите чуждия интерес и вашият ще бъде защитен. Не дърпайте чергата към себе си, завийте и приласкайте близките и децата. Обърнете внимание на нуждите на някой, който преди ви е помагал. Не подминавайте протегнатите за помощ ръце. Днес разкриваме истинската си същност. На 18-и чакайте подкрепа и сами дайте такава. Включете се в благотворителни начинания. 19-и е ден за релакс и козметични процедури. На 20-и действайте в екип и ще постигнете много. 21-и е рисков и провокативен. На 22-и се смирете и се разберете по спорните въпроси. На 23-и чакайте предложение, повишение и постъпление в бюджета. 24-и е ден на кривите огледала и кривите сметки.

Телец 21 април – 20 май

Ден за благотворителност, но вие искате повече за себе си. С такава тактика ще дистанцирате важни за бъдещето ви приятели и ще привлечете неприятни връзки с хора от сенчестия бизнес. Тези, които отхвърлите като връзки и контакти ще се обединят срещу вас. Смирете амбициите, потърсете близки и приятели и вижте кой от какво има нужда. Ще получавате, ако давате. 18-и е рисков за родените в третата декада. Смирете апетитите. На 19-и с един замах решавате проблемите. На 20-и участвайте в съвместни дела и сдружения, които ще защитят интересите ви. 21-и е ден на конфликти и лакомия. С никого няма да се разберете. Опитайте на 22-и. На 23-и Луната навлиза в Телец. Ще се справите с конкуренцията. На 24-и печелите и подписвате изгодни договори.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден за среща със спонсори. Може да ви подадат ръка в труден момент. Намирате финансиране за личните си проекти и начинания. Постарайте се и вие да върнете жестовете на грижа и внимание. Върнете си дълговете. Посетете близки и приятели в нужда. Ден на протегнатите ръце и на отвореното към другите сърце. Ако не проявите обич и състрадание не очаквайте и да ги получите. На 18-и чакайте подаръци от съдбата и приятелски жестове на внимание. 19-и изисква смяна не само на подхода, но и на визията. Постарайте се да направите впечатление, където отивате. 20-и е ден за работа в екип. Губите, ако играете солово. 21-и е ден на краткотрайни удоволствия и победи. На 22-и сключете примирие. На 23-24-и битката за кокала е жестока. Няма прошка за лаиците и наивниците.

Рак 22 юни – 21 юли

Ще се събудите с откровение за бъдещето и с мисъл за някого. Ден за благотворителност и спонсорски инициативи. Включете се в дарителски акции и помогнете на някого безвъзмездно. Ако от доста време се каните да посетите близки и приятели и да помогнете с каквото можете, сега е момента. Доверете се на инстинктите и те ще ви отведат при точните хора на точното място. 18-и е ден на сърцето, направете едно добро дело. На 19-20-и ще получите подкрепа и жестовете ще ви се върнат. Ще тръгнете напред и ще намерите нови източници на доходи. На 21-и смирете апетитите. На 22-и не отивайте в крайности и делете всичко поравно. 23-и ви свързва с точните хора в точния момент, чакайте предложения и направете такива. 24-и носи заслужени награди.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес 5 планети образуват кръст със Слънцето ви. Не планирайте нищо важно и амбициозно, не изневерявайте и не искайте много от живота и от другите. Помислете с какво може да бъдете полезни на близките си и не затруднявайте околните с прекалени изисквания и натиск. Ден на сърцето. Показваме истинските си намерения и чувства, нищо няма да остане скрито задълго. Родените в третата декада ще имат юридически проблеми на 18-и. Юпитер и Луна ви гледат в опозиция. 19-и идва с решение за промени. На 20-и привлечете нови хора в екипа си. На 21-и показвате нокти и зъби, опасно е да се действа срещу вас. 22-и минава в дипломатични совалки. Важното за 23-и свършете до обед. След това до 25-и не играйте хазартно и не поемайте излишен финансов риск.

Дева 23 август – 22 септември

Днес сте близо до спонсор и благодетел. Подновете контакти от миналото, които са ви помагали в житейските битки. Правете това, което се очаква от вас. Включете се в спонсорски инициативи и дайте всичко от себе си. Жестовете ви ще се върнат. Ако наблюдавате пасивно една неравностойна игра утре и вие ще бъдете включени в нея и то в отбора на подтисканите и ощетените. За 18-и се препоръчват участия в благотворителни прояви. 19-и ви изправя срещу страховете ви, а 20-и срещу големите ви врагове и конкуренти. 21-и дава предимство на акулите в бизнеса и в живота. Другите са набелязани за жертви. 22-и смирява духовете и носи хармония в отношенията. 23-и може да започне проблемно, но вечерта вече сте на точното място. 24-и носи пари и придобивки.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за среща със спонсори. Дори и да не сте планирали съдбата ще ви отведе на точното място и ще ви срещне с хората, които ще ви подкрепят в бъдеще и ще ви оказват неоценими услуги. Направете и вие едно добро дело и помогнете на някого да се изправи на крака след преживян стресов момент. Родените в третата декада са в стихията си. Влизате и в ролята на посредник. На 18-и чакайте подкрепа и съдействие в труден момент. 19-и променя правилата. Погрижете се за външния си вид, чака ви важна делова седмеца. 20-и е ден за срещи и преговори, за подписване на нови договори и старт на съвместна програма. 21-и идва с конфликти и сблъсък на интереси. На 22-и в 19ч. 22 мин. Слънцето навлиза във Везни. 23-и е рисков. На 24-и правите силен финансов ход.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Луна, Юпитер и Уран са в конфликт с Венера от вашия знак. Вероятни са сблъсъци между поколенията, проблеми в чувствата и като капак юридически проблем, който ще ви засегне и финансово. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Подкрепете някого и ако имате възможност покрийте разходите на близките и децата. Отложеното за утре ще мине на ниво. 18-и е рисков за родените в третата декада. Смирете амбицията. На 19-20-и правите силен ход напред, организирате приятелски и делови срещи и се представяте на ниво навсякъде, където имате интерес или се появите. 21-и идва с тежка битка на интереси. 22-и носи омиротворение, не си нарушавайте спокойствието. На 23-24-и вървите към изневери или плащате за чужди удоволствия.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес съдбата ще ви срещне с потенциални покровители и спонсори за вас или за децата. Всеки жест ще скъсява дистанциите и ще носи придобивки в бъдеще. В живота ви може да се появи неочакван благодетел точно в момент, когато отчаяно се нуждеете от подкрепа. Дайте и ще получите, подновете стопирани връзки. Ще бъдете финансирани в инициативите, които започвате. На 18-и свършете чуждата работа, за да се уреди и вашата. 19-и променя ситуацията и вече не сте в изгодно положение. Работете над себе си, всичко полезно лесно се усвоява. На 20-и печелят само тези, които работят в екип. Индивидуалистите ще загубят. На 21-и ви предстоят тежки битки за територия и ресурси. На 22-и водете преговори. 23-24-и идват с възможности за печалби и инвестиции.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес не е важно какво ще спечелиш, а какво ще дадеш, с какво ще подкрепиш и обгрижиш ближния. Може да изиграете спасителна роля в нечий живот и кариера, но и сами да бъдете подпомогнати в труден момент. Подлагат се на тест връзки и отношения. Не отсъствайте от важните за близките и за децата моменти. Не измисляйте оправдания как да се измъкнете и отидете за риба. 18-и е ден на емционалните и сърдечни връзки. Смирете амбицията, обадете се на тези, които обичате и цените. На 19-и се заемете със себе си, проведете стимулиращи и прочистващи процедури. На 20-и подпишете нови договори, влезте в нова среда и действайте екипно. 21-22-и са критични, рискови и проблемни. Но на 23-24-и ви очакват придобивки и печалби. Доходите ви нарастват.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Благодатните аспекти в този ден са свързани със съвпадът на Юпитер и Луна във Водолей в брилянтен аспект с Меркурий от Везни. Имате възможност да уредите стар проблем и да плучите подкрепата и покровителството, на което се надявате. Нехармоничните аспекти са свързани с Венера и Уран, а те предупреждават да бъдете лоялни към партньора и да не играете хазартно. Родените в третата декада ще изживеят чудесни моменти в съботния ден и в неделя ще бъдат обект на обгрижване. В живота ви се появява спонсор и покровител. На 20-и сключете нови договори и влезе в нова среда. Влизате и в ролята на обединител. На 21-и всеки е тръгнал с големи претенции, отдръпнете се. 22-и е хармоничен и светъл. На 23-34-и се пригответе да давате.

Риби 20 февруари – 20 март

Днес Луната е в съвпад с Юпитер в знака на съседа Водолей. Може да си размените жестове на внимание по съседски, да се подкрепите в инициативите с приятели, близки и роднини и да привлечете спонсори. С лекота правите удобни и желани от другите собствените си амбиции. Водете преговори, до дни може да получите финансиране на свои и съвместни проекти и начинания. 18-и е ден за грижа към другите. Жестовете ще ви се върнат в следващите два дни, когато Луна и Нептун от Риби ще са в брилянтен аспект с Венера от Скорпион. Вървите към срещи и запознанства. На 21-и ще се действа силово и агресивно. На 22-и лесно се стига до компромис. 23-и идва с нови договори, предложения и повишение. 24-и отделя приятелете от враговете. Чакайте важни новини.