0

М ного хора смятат, че след раждането жената безвъзмездно губи хубавата си фигура, блясъка в очите и всякаква възможност да бъде секси. Да, ама не! Не една или две български звездни майки разбиват на пух и прах всякакви ограничения и доказват, че и с две деца можеш да бъдеш секссимвол. Те не само са магнит за мъжките очи, но присъстват и във фантазиите им. Въпреки майчинството и грижата за децата те продължават да изглеждат великолепно.

Най-сексапилните майчета открихме сред поп-фолк певиците, дали заради професията им, която налага постоянни грижи, или просто генът на дамите от тази гилдия е такъв, но поп-фолк певиците са истински фурии по отношение на сексапил.

Номер едно в класацията е за Емануела, дамата наскоро прехвърли 40 и е дала живот на две деца. Големият син на звездата е на 22 години, но много повече прилича на нейн брат. Преди 4 години хубавицата сподели кадър от абитуриентския бал на момчето, а последователите й останаха впечатлени от това как изглеждат майка и син на едно място. Красавицата има и малко дете, за което се грижи сама. Въпреки всичките си професионални ангажименти и тези за децата Емануела продължава да е фантазия за мъжете. В повечето й клипове може да бъде видяна по оскъдно бельо или бански, които разкриват съвършените й форми. Пуританите биха казали, че това не е поведение за майка, но когато си съвършена като Емануела, можеш да си го позволиш.

С вечно изкушаваща визия е и миньончето на фолка Мария. Неведнъж певицата е печелила награда в категория за секссимвол и дори е обявена за “сексбомба на годината”. Мария е майка на едно момиченце, но със сексапила си успя да убеди трима мъже да се оженят за нея и поне още трима да й предложат брак. Със секси извивките си и харизматичния си поглед Мария успява да оплете в мрежите си и най-обиграния мачо. В почти всеки един от клиповете си певицата демонстрира суперизкушаваща визия, а мъжете въздишат от години по фотосите й. Лияна също е перфектният пример за секси майка. Макар и майка на 20-годишна дъщеря, тя навърши 41 и изглежда като сестра на дъщеря си, а според някои от почитателите й хубавицата дори има вид на по-малката от двете сестри. Лияна е дългогодишна професионална лекоатлетка, а спортът остава част от живота й до днес. Самата тя казва, че това е тайната на добрия й външен вид. Въпреки годините Лияна смело споделя сексапилни снимки в Инстаграм профила си и пали мъжките фантазии. Друга изключително сексапилна дама в родния поп-фолк е Галена. Макар и прехвърлила 35 и майка на 2 деца, Галена е един от категоричните секссимволи у нас. Певицата е популярна с винаги сексапилната си визия и провокативни тоалети. Особено щастливи са почитателите на певицата, които я следят в социалните мрежи и имат възможността да се наслаждават на фотосите, на които Галена често позира по ексцентрично бельо или оскъдно облекло.

Ария е сравнително ново попълнение в редиците на поп- фолка, но хубавицата е направо пожар. Мъжете въздишат по красавицата и я обявиха за най-секси сред певиците. Никой дори не би предположил, че Ария е майка на пораснало момче. Всъщност сексапилът е в кръвта на Ария, защото Мария Цветкова - както е истинското й име, е носителка на титлата “Плеймейт на годината”! Анелия също напомни за себе си с последната си провокативна визия, на която позира с черно прозрачно бельо, а гърдите й са покрити със ситни камъчета. Брюнетката е майка на 20-годишна дъщеря, но визията й е на тийнейджърка.

И сред професионалните моделки има доста секси майки. Номер едно е Ирен Онтева. На прага на 50-те, бившата изгора на покойния Христо Сираков и майка на единствения му син е по-секси от всякога. Всъщност Онтева е като червеното вино, с годините сексапила и се увеличава и тя е блян за всеки представител на мъжкия пол.

Жасмина Маджид - русото изкушение, отдавна слезе от модния подиум, за да го замени с професионалната роля на майка, и то на три деца. Въпреки че отрочетата й са родени през година, хубавицата положи доста усилия, за да не загуби перфектните си форми и дори ги усъвършенства с ежедневните си тренировки, които споделя с последователите си в мрежата.

Диляна Попова - няма мъж на света, който да не бленува за обявената за най-сексапилна и сред моделите и актрисите. Естествено, най-секси мацката е във връзка с Асен Блатечки, който пък дълги години бе сред секссимволите мъже у нас. Хубавицата е майка на единствения му син, но това не й пречи да продължава да бъде сред най-желаните жени у нас. Диляна Попова навърши 40, но е абсолютно доказателство, че това са новите 20. Хубавицата е с перфектно тяло, напълно натурална визия, а погледът й хипнотизира.

Още една красавица - бивша моделка, настояща актриса и завинаги сексимвол, е Райна Караянева. Блондинката е майка на момченце и споделя личния си живот с актьора Башар Рахал. Хубавицата запазва манекенските си мерки дори и след раждането на сина си. Тайната е спорт. Тя е от малкото известни дами, които споделят как се грижат за външния си вид. Никога не е крила, че има няколко операции и други корекции, лицето и очите й са подлагани на лифтинг с конци, често може да бъде засечена в естетична клиника, където се грижи за свежестта на кожата. Всичко това е без значение, когато резултатите радват окото не само на мъжете.

Теодора Духовникова - или българската Мишел Пфайфър, е вечният секссимвол на театралната сцена. Теди привлича погледите като магнит където и да се намира. Хубавицата е майка на две дъщери и през годините е обявявана многократно за най-красивата и харизматична актриса у нас. Елена Петрова също има запазено място сред най-сексапилните жени на Бг сцената, макар и майка на две момчета.