0

Моделът Audi А6 получи свеж грим и стана още по-привлекателен. Външният вид при версиите седан и комби е по-изразителен, а промените в интериора допринасят за по-комфортно пътуване и повече удобства за водача. Всички модификации на Audi А6 са получили и по-богато оборудване, като специално за A6 Allroad Quattro се предлага нов пакет с широк обхват Advanced. Продажбите на обновеното Audi A6 започват съвсем скоро, а първите доставки са предвидени за идното лято.

Новите стилистични промени в екстериора подчертават хоризонталните линии в предната част на каросерията. Седанът Audi A6 и комбито A6 Avant са получили по-ясно изразени контури на отворите за въздух в предната броня, а долната хоризонтална част на решетките на страничните вентилационни отвори са подчертани с декоративни елементи в блестящо черно. Страничните прагове и задната броня също са обновени с по-характерни контури. Оформлението на задната част се завършва от нов дифузьор.

Оформлението на задната част се завършва от нов дифузьор с две ауспухови тръби.

С опционалния екстериорен пакет S line новото Audi A6 получава нова радиаторна решетка, чийто корпус е решен изцяло в черно. Ламелите на решетката са в изпълнение от блестящ хром. Характерните хромирани лайсни подчертават формата на страничните въздуховоди, а към тях се присъединяват и хромирани рингове. Цветовата палитра на моделното семейство на Audi A6 е освежена с два нови атрактивни тона за лаковото покритие - червено Matador и зелено Gotland, като зеленото може да се поръча и за S-моделите. За модела се предлага и кафявия цвят Java, досега предлаган ексклузивно единствено за Audi A6 Allroad Quattro. За всички модификации на разположение са два нови дизайна за джантите от лека сплав.

В салона се предлагат декоративни апликации от сребрист алуминий Ellipse или брезово дърво.

Ново светодиодно осветление поставя стилен акцент в интериора на Audi A6 и съответния S-модел. Като опция Audi предлага нови декоративни апликации в интериора от сребрист алуминий Ellipse или брезово дърво. Последният вариант може да се поръча също и за Audi S6. За A6 Allroad се предлагат и декоративни апликации от алуминий Ellipse в бронзов цвят.

За пътниците на задните места има два таблета, които функционират и извън колата.

Всички модификации на Audi A6 занапред ще предлагат с още по-богати възможности за свързаност и забавления. Системата Audi Smartphone Interface с помощта на Apple Car Play или Android Auto е в състояние бързо и лесно да пренася информация от личния ви смартфон на екрана на системата MMI. Новост в A6 е технологията за индуктивно зареждане на телефон Audi phone box. Тя зарежда мобилни телефони чрез Qi-стандарт. За забавлението на пътниците на задните места се грижат два таблета, които функционират пълноценно и извън автомобила. Всички изброени предложения могат да бъдат поръчани и за S-моделите.

Страничните прагове и задната броня също са обновени с по-характерни контури.

При Audi A6 Allroad Quattro германците залагат на още по-силно диференциране по отношение на дизайна с цел подчертаване на високопроходимия характер на автомобила. Пакетът с широк обхват Advanced се предлага като опция в съчетание с всички двигатели. За екстериора се предлага нов кафяв цвят Soho, както и нов сив тон Structure за допълнителните елементи по каросерията. Автомобилът впечатлява с новите 20-цолови колела, а пътното поведение е подобрено чрез системата за постоянно задвижване на четирите колела Quattro със спортен диференциал. В интериора е добавен нов пакет на оборудване, който включва спортни седалки, тапицирани с естествена висококачествена кожа Valcona. Цветът на тапицерията Santos с контрастни сребристи шевове по ефектен начин си кореспондира с декоративните апликации от сребрист алуминий Ellipse или брезовото дърво. Подовите поставки са изработени от висококачествен велур.