0

О хранителна камера засне шокираща гледка в американския щат Флорида, който е обитаван от странно същество, наподобяващо динозавър.

Охранителна камера засне шокираща гледка в американския щат Флорида, който е обитаван от странно същество, наподобяващо динозавър.

Кристина Райън се притеснила сериозно, когато в 3:40 сутринта на телефона й се появило известие за засечено движение в двора на къщата й. Американката изгледала видеото и замръзнала от ужас - в тъмнината видяла чудовище, което за секунди притичало през двора й на задни лапи.

Домакинята била категорична какво вижда – неизвестното същество, посетило я по тъмна доба, било малък велоцираптор.

„Що за животно ще се разхожда по тези места в 3:40 сутринта? Може би съм прекалила с карикатурите, но това, което виждам, е велоцираптор или някакъв друг вид бебе динозавър. Някои хора виждат голяма птица, но това за мен е глупост – виждат се предните крака!”, коментира тя.  

Жената публикува зловещите кадри на страницата си във Фейсбук и буквално взриви мрежата. В коментарите под публикацията интернет потребителите не спира да излагат своите теории за странното същество, посетило я по тъмна доба. Предположенията са безброй – от пуйка, избягала от близка ферма, до мистичната Чупакабра.

„Сериозно, това е куче в костюм на алигатор или динозавър с каишка”, пише фейсбук потребител.

„Може би това е лисица със стърчаща назад опашка”, предполага друг.

„Чупакабра! Всичко е възможно”, отбелязва трети.

Но има и по-правдоподобни варианти. Мнозина предполагат, че белият знак на гърба на „създанието“ може да бъде идентификационен знак или част от кучешки нагръдник.

Източник: Блиц