0

С коро беше Малина в тази класация, ето че отново ни дава повод за разбор. Този път с розов панталон, стичащ се като разтопен сладолед над обувките - също повод за присъствието и тук. Обувките, макар и скрити, издават модни претенции отпреди време, може пък снимката да е отдавнашна. Бюстието напомня войските при Вардар и едва удържа съдържанието. Оранжево небето, оранжево бюстието, както се казва. Малина напълно заслужава международната награда за най-лошо облечени звезди „Златната малинка“. Още основания за това намирам в чантата и ризата, извикващи сравнения с болнична стая и медицинска сестра. Прическата е самотен воин, изложен на метеорологични условия и вероятно на пушечна стрелба.

Прави ли се Галин на Денис Родман

Тъкмо си помислих, че Галинчо ме е разприятелил в Инстаграм и ето, че гаджето ми е намерил тази снимка. По-късно ще му дърпам ушите откъде я има, но той твърди, че не е от Grindr. Майтап, бе, Уили. Нали и ти, читателю, мислиш, че обувките на певеца са точно като тези на Малина? Аз поне така виждам. Бялата част на панталона първоначално взех за пола и си казах - ето, Галин се е идентифицирал модно. То пък не било пола, а участък от пъстър спортен панталон. Под бялото следва неравномерно сечение на синьо и зелено, а отдолу пъстри чорапки направо ти скриват топката. Или топките, кой както иска да ме разбира. Вишневата шапка Галинчо може да подари на Рафи, а дънковата риза – виж, може и на мен. Гаджето вика - тоя се прави на Денис Родман. Май е прав.

Рачков, Рафи, Геро - тв абитуриенти

Този Рафи, да го поканиш на „Рафи“ направо. Нагласен, изтупан, истински вокалист на ресторант, в който празнуват абитуриенти. Вишневочервеният костюм не би изглеждал така нелепо, ако не беше бялата риза. Именно тя превръща облеченото в униформа на оберкелнер или най-вече на музикант. Също и на келнер в „Рафи“, но Рафи не е такова момче. Рафи-нираното момче си е направил прическата на Наско Ментата, в което няма нищо лошо. Ако Рафи направи и подобен на „Шушана“ хит, двамата ще са квит. Геро извисява с гордост без предразсъдъци модна снага над всички, без да е взел предвид някои обстоятелства. Едното е, че снимката ще стигне до мен, и второ - че ще ни покаже как би изглеждала Рила планина в костюм. Жилетката... А Рачков...

Черно, по-черно, Поли, Кончита

Добро утро, тъга е мотото, което се прокрадва с тази снимка. Вляво - умението да не бъдеш мъж, вдясно, умението да не ми направиш впечатление. Поли Генова не постига необходимото в моите очи, за да й ръкопляскам, поривите ми са... да я напляскам, докато не намери добрия стил за себе си. Кончита Вурст, ако е тя де, е облечена в остатъци от пазарска мрежа, в която е пуснат ефект от 5G мрежата. Виждате - последиците са непоправими. Не разбирам логиката на черното, когато е избрано от жена, почти момиче. Една дреха може да е ПОЛИвалентна и не така скучна, не така като взета от миманса на някоя историческа продукция. От друга страна, вероятно, за да е ПОЛИтически коректна с черното спрямо Кончита, това е оправдано, но не съвсем. Кончита може да точи соПОЛИ по женствеността на българката, но центровката й бие далеч в модно отношение.

Гери Сарафски на крилете на модата

Отдадена на живота с крилете на истинска фея, бизнесдамата Гери Тодорова-Сарафски отново впечатлява с визия. По повод представянето на най-новата си книга тя доказа модната си култура с тази прелестна рокля. Черният фон позволява на стилизираните коне да върлуват на воля и да подклаждат въображението на гледащия. Зеленото яке илюстрира вятъра, посипал се щедро в кадъра. Прическата събужда оптимизъм. Очите говорят за гушкане. Сборът от всичко това е перспектива, в която красотата се създава, без да се натрапва или тежи.