0

33-годишен французин реши да шокира света, като твърди, че се е превърнал в извънземно. По-точно Антоан Лофредо смята себе си за черен пришълец, какъвто го има в поредица комикси. Той от малък се увличал по извънземни и мутанти и в един момент решил да превърне мечтата си в реалност, като заявява пред журналисти, че тепърва ще се променя. На тялото си е нанесъл непоправими белези, за да прилича на своя кумир.

На Черния пришълец дори очите са татуирани.

 На Черния пришълец дори очите са татуирани.
НЮ ЙОРК ПОУСТ

Предприел е драстични операции, които доктори срещу пари решили да ги направят. Направил е и дълга поредица на татуировки. Сред тях най-фрапиращата е рисуването на очите в черно. Вече 10 години Антоан работи върху своята трансформация в пришълец, но все още има какво да се желае. Смята за най-голяма цел да промени своята ДНК към „извънземна“ такава. Засега обаче никой не може да му обещае това. Една от най-трудните операции е премахването на два от пръстите на ръката му – безименния и кутрето. Така станал трипръсто извънземно, със заострени нокти.

Първоначално впръскал в очите си специална боя, за да станат те черни. След това с поредица от операции французинът отрязал ушите си, за да заприличат на пришълеца. После резнал и носа си, част от устните си. А след това раздвоил езика си. На раздвоения му език били направени татуировки и той станал зелен. След това хирургически е премахнал косите си. На черепа е сложил и импланти, за да придобие характерната фирма.

Майката на някогашния Антоан одобрявала промяната.

 Майката на някогашния Антоан одобрявала промяната.
НЮ ЙОРК ПОУСТ

Според „Нюз ънзип“ след завършване на училище Лофредо е работил известно време като бодигард.  Било му станало скучно и в един момент решил да дсе превърне в съществото от мечтите си или, както заявява пред „Ню Йорк поуст“, в кошмарите на някои. „Обичам вечер да се разхождам из улиците, особено из тъмните улици и да изследвам коя част от мен е човешка и коя е станала извънземна“, заявява французинът.

Антоан лофредо е звезда от социалните мрежи и от там идват парите за финансирането на странностите му. За неговия инстаграм канал са се абонирали над 750 000 души. Странният французин заявява, че в момента една 34% от него са се трансформирали в Черния пришълец и тепърва има да извърви дълъг път. Затова пък отказва да говори за сексуалния си живот и дали има жени, които са навити да си легнат с подобно „извънземно“. Роднините, близките и най-вече майка му обаче одобрявали превръщането му в същество от друг свят. Дори майката на Лофредо от време на време позира с него на снимките.

Ръката вече е извънземна.

 Ръката вече е извънземна.
НЮ ЙОРК ПОУСТ

Антоан заявява чистосърдечно, че само една трета от последователите му в мрежата намират неговата промяна за положителна. „Повечето не я одобряват и я смятат за смущаваща, но въпреки това казват, че е и забележителна. Мен това не ме интересува. Но и не смятам да се занимавам с общественото мнение. За мен е важно, че изживявам мечтите си и имам свободата да го осъществя. От малък мечтая да се превърна в Черния пришълец и сега имам тази възможност да изпълня това си въжделение“, твърди Антоан Лофредо.

Някогашният гард поема път към звездите.

 Някогашният гард поема път към звездите.
НЮ ЙОРК ПОУСТ

Мнозина обаче са обезпокоени докъде може да стигне въпросната свобода да градиш сам бъдещето и изгледа си. И докато напоследък модната мания да си режеш носа и да го моделираш в миниатюрен размер, взима заплашителни, но все пак приемливи за обществото размери, то французинът довежда процеса до крайност. Опропастен живот, казва мнозина в коментарите под постовете му в социалните мрежи.