0
Пе едителката в Lady Bulgaria Мадлен Иванова стана по-полулярна с участието си в шоуто „Умна и красива". Тя стигна до финала и за малко не грабна голямата награда. Юристка по образование и консултантка по търговско право, през пролетта на 2015 г. Мадлен представи страна ни в конкурса Miss Summer International в Колумбия и се върна оттам с наградата Best Body. По време на шоуто, освен традиционната хореография и дефилета, в рамките на 4 минути тя представи забележителностите на България, за да убеди останалите участници и журито да посетят страната ни. „Разказах за Черноморието, планините и прекрасната природа. Не пропуснах, че у нас има над 600 минерални извора и чудесни спа курорти.  Презентирах ски туризма и град Банско, където се проведе Световното първенство по ски за жени. Запознах ги със старинните ни градове Велико Търново, Созопол и Несебър и някои народни обичаи като нестинарство и кукерство”, връща лентата тя.  И понеже модата я влече, Мадлен работи като стилист в галерията на Есил Дюран. А от скоро прави свои кастинги за модели, като амбицията й е тепърва да работи в тази посока. 
- Мадлен, носителка си на награда за хубаво тяло. То даденост ли е и има ли шанс да го добием с усилени тренировки ?
- При някои хубавото тяло е даденост. Аз съм от щастливките, но полагам и много труд. Не може без спорт. Даденостите трябва да се доусъвършенстват, тялото непрекъснато се моделира, за да е стегнато, да се направят леки мускулчета, да се оформят сексапилни и женствени форми. Това се постига с активен начин на живот и добро хранене.
- Какъв е режимът ти на хранене?
- Ям често, но на малки порции обикновено зеленчуци, риба и морски деликатеси. Предпочитам леки храни, които не са минали силна термично обработка и ям много ядки. Обожавам салата айсберг. Правя си комбинации с краставици, домати, царевица, риба тон. Сирене и всичко солено консумирам само до 17-18 часа. Не гладувам. Хапвам си, и то добре. Важно е обаче какво се яде. В неделя си позволявам понякога сандвич и любимата ми пица. Но през седмицата се лишавам от хляб и сладкиши. Само  шоколада  не мога да спра да ям. Ама той не вреди на линията, за разлика от бисквитите и сладкишите.
- На какъв спорт разчиташ. Каква е твоята програма?
- Тренировките, които правя, са за цяло тяло и при тях се работи със  собственото тегло. Правят се лицеви опори, бързи клекове, удари от ММА, мускулите на корема се стягат с упражнения с медицинска топка. Работи се за издръжливост, за равновесие и координация. Упражненията развиват гръдния кош, стягат седалищните мускули. Тези специални тренировки бързо горят мазнини. В рамките на 40 минути, натоварването е много интензивно. Тренирам в група 3-4 пъти седмично и с треньор. Работата в екип зарежда и те стимулира да дадеш най-доброто от себе си. За мен то е навик, начин на живот. Помага ми в работата, дава ми възможност да се концентрирам още повече и да бъда по-бодра. В определени моменти наистина имам нужда да изключа, да изляза от ежедневието.
- Как поддържаш лицето, полагаш ли специални грижи?
- Лицето и косата искат поддръжка. Това е първото нещо, което се вижда. Една дама, колкото и добре да е облечена, трябва да има чиста кожа и прическа. Особено при публични изяви. А според възрастта за лицето трябва да се полагат и съответните грижи - пилинг, почистване, мезотерапия ...
- А помощта на пластичната хирургия?
- Аз нямам никакви корекции по себе си. Нищо не съм променяла.  Ако обаче една ж ена има комплекс заради крив нос, тънки устни, щръкнали уши, защо да не ги оправи. В това няма нищо лошо, ако с това ще върне самочувствието си.