0

О т прастари времена двойките използват секса за изглаждане на свадите помежду си.

Е, сексът за сдобряване със сигурност няма да разреши проблемите между вас в дългосрочен план, но пък може да ви подари една запомняща се нощ, която да стане повод за по-нататъшно помирение. И това има своето логично обяснение.

Тласък

Гневът стои в основата на всеки един скандал, той повишава нивата на адреналин и тестостерон, а това ви прави много по-страстни. Адреналинът дава мощен енергиен тласък, който пък е способен да превърне агресивното поведение в огнена и страстна любовна игра. И защо не!

Според всички, които са се възползвали от този похват, за да стоплят отношенията с половинката, сексът за сдобряване е едно от най-върховните изживявания в леглото. Тези, които са опитвали, знаят, че става дума за експлозия от емоции.

А за онези, които все още не са опитвали, да се възползват при следващия скандал помежду си.

Оргазмите след секс за сдобряване са още по-силни, още по-разтърсващи и още по-продължителни, отколкото когато и да е друг път. След такъв прилив на хормони няма как финалът да не е истински кулминационен.

Изненади

Очакват ви много изненади. Този, който се смята за по-виновен от двамата партньори, е готов на всичко, за да компенсира кавгата. Половинката ви ще е готова да се раздава само за да ви накара да забравите за агресията помежду си. Но не разчитайте само на това.

Доказано е, че сексът за сдобряване влияе много по-добре на мъжете, отколкото на жените. Докато дамите се вълнуват предимно от формалния акт на извинение, при силния пол това далеч не е така. Нараненото мъжко его има нужда да получи порция женски ласки за утешение и гаранция, че връзката все още не е приключила.

Ако сте изпитвали чувство на неприязън само до преди минута към половинката си, след грандиозен скандал сексът ще е страстен, нажежен и високо емоционален. Конфликтът ще разпали огън и дори може да ви се прииска да правите неща, които досега не са ви хрумвали. Хормоните ви ще бушуват, а това може да възпламени емоциите до краен предел.

Промяна

Сексът за сдобряване е прекрасен начин да приключите скандала. Възползвайте се от притока на адреналин и го трансформирайте в нещо много по-приятно от скандал до 5 сутринта, след който ще изглеждате изтощени и уморени. Накарайте хормоните да работят във ваша полза.

Сексът за сдобряване може да е толкова добър и зашеметяващ, че конфликтът да ви се стори нещо дребно и бързо да остане някъде в миналото. Често дори на сутринта не си спомняте за него. Оказва се, че това е прекрасен начин да приключите с даден проблем просто защото сексът е неустоим и насочва мислите в друга посока.

Е, разбира се, не очаквайте физическият контакт да разреши всичките ви проблеми, но след секс емоциите са утихнали и може да се възползвате от това, за да проведете разговор.

А и сексът със сигурност ще ви помогне да се разтоварите от тежките емоции, след това ще се почувствате много по-добре.