0
{img} Вода за кожата
Изключително богата на микроелементи и минерали, термална вода-спрей URIAGE успокоява и облекчава дори и най-чувствителната кожа, като възстановява жизнеността и сияйния й вид. Естествено изотонична и в перфектна хармония с кожата, водата поддържа високи нива на хидратация и предпазва от свободните радикали, които ускоряват преждевременното стареене. Ежедневната й употреба възстановява еластичността, комфорта и блясъка на кожата. Съветът на дерматолозите е да се напръскате, да я оставите да действа,  без да подсушавате.
{img} Аквафлуид за защита от лъчите
Новият продукт на BIODERMA Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+/ UVA 24 e първата слънцезащита с аквафлуидна текстура и сух завършек. Подходящ е за всеки тип кожа и се предлага в 3 нюанса – безцветна, светла и златиста. Кремът се нанася лесно. При контакт с кожата, благодарение на реофлуидната технология, той е втечнява и гарантира равномерното разпределение на филтрите, без да лъщи. Агентът Cellular Bioprotection® активира естествените защитни механизми на кожата, защитава клетъчното ДНК и предотвратява преждевремененното й стареене.
{img} Крем с водорасли с фактор SPF50+
Хипоалергенният крем на APIVITA с водорасли и морска лавандула разчита на 82% натурални съставки. Той осигурява много високо ниво на защита с SPF50+и UVA35 и  стабилна комбинация филтри, които пазят кожата от раздразнения и червенини с алгае и морска лавандула. Кремът предпазва от фотостареене и от свободните радикали с прополис, морска лавандула, женско биле и витамин Е. Той увеличава защитата на кожата и поддържа естествената й хидратация с морска лавандула, пантенол и патентован екстракт от прополис. Апивита заменя водата в цялата серия за слънчева грижа с настойка от органичен зелен чай, за да повиши антиоксидантното действие на продуктите
{img} SPF 30 пази лицето и тялото
Деликатният лосион за  лице и тяло на NUXE Lait delicieux е с високо ниво на слънчева и противостарееща клетъчна защита с SPF 30. Той  комбинира висока UVA и UVB защита с мощни активни съставки, които предпазват кожата от преждевременно стареене. Обогатен с екстракт от воден хиацинт и  Каu Pe, лосионът  дарява кожата ви с неповторима грижа, поддържайки я добре хидратирана със здравословен и дълготраен тен. Текстурата му позволява лесно нанасяне и гарантира перфектна защита от слънчево изгаряне.