0
{img} Свежест с аромат на цитрус
През тази година NIVEA обогатява серията си дезодоранти FRESH с три нови аромата - Fresh Comfort, Fresh Flower и MEN Fresh Ocean . Те докосват всички сетива, като осигуряват ефикасна защита и нежен комфорт.  Високоефективната 48 часова защита на Fresh Comfort с морски екстракти допринася за дълготрайното усещане за свежест през целия ден. Формулата съдържа свежа нотка на цитруси и зеленина за ефикасност.  Дезодорант  Fresh Flower е с блестящ цветно-плодов аромат, който е едновременно свеж, женствен и модерен. Той осигурява свежа ароматна комбинация на мандарина и лимон. Леки капки от диня продължават в сърцевината с микс от рози, теменужки и червени плодове. Основният аромат е на сандалово дърво с мек мускув воал, който осигурява комфорт и доверие.
{img} Нежно почистване с олио
 С уникална водоразтворима формула Huile Demaquillante на URIAGE изключително ефективно  и нежно отстранява грима и деликатно почиства кожата на лицето и околоочния контур от замърсяванията, натрупани през деня.  Включеното масло от слънчоглед  поддържа нивото на хидратация и предотвратява  изсушаващия ефект на хигиената с вода. Маслото от червена боровинка предпазва кожата, освежава и възвръща блясъка й. С нежна текстура и удивителен аромат, Huile Demaquillante  прави кожата мека и еластична.
{img} Крем с водорасли и защитен фактор SPF50+
Хипоалергенният крем на APIVITA с водорасли и морска лавандула разчитат на 82 на сто натурални съставки в  Той осигурява много високо ниво на защита с SPF50+и UVA35 и  стабилна комбинация филтри, които пазят кожата от раздразнения и червенини с алгае и морска лавандула. Кремът предпазва от фотостареене и от свободните радикали с прополис, морска лавандула, женско биле и витамин Е. Той увеличава защитата на кожата и поддържа естествената й хидратация с морска лавандула, пантенол и патентован екстракт от прополис. Апивита заменя водата в цялата серия за слънчева грижа с настойка от органичен зелен чай, за да повиши антиоксидантното действие на продуктите.
{img} Усмихнете ноктите за лятото
AVON открива сезона на разноцветния и стилен маникюр. Независимо дали търсите замразяващия ефект на матиращия лак или искате да придадете уникален брокатен блясък на ноктите си, новата колекция лакове Magic Effects дава много възможности. Тя съдържа 6 магични варианта на топ лак и палитри от 24 актуални цветове. Лаковете са с  уникални съставки като опалесцентни и магнитни частици, както и 3D кристализиран блясък – сигурен начин да развихрите въображението си и да преоткриете лятото си със забавни изживявания. Цветовете са вдъхновени от модния подиум, който този сезон е взривен от вълнуващи решения за ноктите – от фини декорации до пълния 3D ефект.
{img} Лифтинг за околоочния контур  
Новият ревитализиращ балсам за очи на лаборатории AVENE  Serenage anti age 55+. Кремът е с текстура на балсам, който създава  ултра комфорт, с кадифено докосване. Той има  4 активни съставки за 4 полезни действия: премахва умората, оптично отворя окото, прави погледа по-жизнен. Фрагментите хиалуронова киселина усилват естествения й синтез в кожата, за да възвърнат нейния обем и устойчивост. Другото оръжие – съставката  декстран сулфат намалява торбичките и признаците на умора. Съчетанието на естествен полимер със стягащ ефект и агент „soft-focus” с попълващ ефект повдига клепачите и отваря  погледа. А козметичният лифтинт и подхранване разчитат на гликолеол и пре-токоферил -  мощен клетъчен антиоксидант, който работи като  резервоар на витамин Е, интензивно хидратира и защитава околоочния контур.