0

А втори от канала Shamook в YouTube показаха как американският актьор Бърт Рейнолдс би изглеждал в образа на филмовия герой Джеймс Бонд. Както отбелязват влогърите, навремето Рейнолдс отказал ролята на Агент 007, затова те решили да демонстрират какво са пропуснали и той, и зрителите.

Автори от канала Shamook в YouTube показаха как американският актьор Бърт Рейнолдс би изглеждал в образа на филмовия герой Джеймс Бонд. Както отбелязват влогърите, навремето Рейнолдс отказал ролята на Агент 007, затова те решили да демонстрират какво са пропуснали и той, и зрителите.

За целта компютърните дизайнери променили лицето на британския актьор Шон Конъри – най-известния киношпионин от поредицата, придавайки му чертите на Рейнолдс – звездата от „Човекът, който обичаше жените“, „Ченге и половина“, „Гореща Аляска“,„Буги нощи“ и др.

Малко преди кончината си през 2018 г. самият Бърт Рейнолдс признава в култовото тв шоу „Добро утро, Америка“, че съжалява, задето не е приел да изиграе Бонд. През 1970 г. Албърт Броколи – продуцент на доста от филмите от поредицата, предлага ролята на Агент 007 на Рейнолдс. Но той отклонява възможността с думите: „Един американец не може да играе Джеймс Бонд. Това просто няма как да стане!“. След като Бърт Рейнолдс отказва, продуцентите отново се обръщат към Шон Конъри за „Диамантите са завинаги“ и му плащат рекорден за онова време хонорар – 1,25 милиона долара. Сега, благодарение на Deep Fake технологията, поне можем да видим как би изглеждал по-недалновидният Рейнолдс като прочутия шпионин...