0
- ю си, как поддържаш форма, спортуваш ли?
- Напоследък карам колело всеки ден. Не бях се качвала на колело, може би от 15 години. Сега ми хареса. И ми стана навик всяка сутрин да обикалям квартала. Действа ми много тонизиращо и ме зарежда с енергия за целия ден. Установих, че започвам да свалям килограми и да оформям мускули. Нямам търпение да стане по-топло, за да се отдам на плуване и водни спортове.
- Какво е отношението ти към пластичната хирургия и имаш ли корекции по себе си?
- Нямам абсолютно никакви корекции по себе си. Приела съм се и се харесвам така както Бог ме е създал. Според мен женското тяло е красиво във всякакви размери. Просто живеем в суетно общество, затова ставаме роби на стереотипи. Разбира се съм „за” пластичните операции, когато човек има проблем или комплекс. Все пак всеки има разбирания за външния вид, които следва и иска да поддържа.
- Пазиш ли диети и има ли храни, които си  „уволнила” от менюто?
- Не съм почитателка на диетите и обичам да си похапвам, все пак съм зодия телец, това е нормално. Не се ограничавам в храните, ям всичко и често, единствено избягвам пърженото, защото ми става тежко и некомфортно.   Много обичам барбекю, почти всеки уикенд, когато не сме по участия, си правим барбекю и се събираме с приятели.
 - Имаш ли домашни рецепти за красота?
- Обичам да си правя домашна маска за коса. Разбърквам  тривитаминол, алкохол и балсам за коса и нанасям с разресване. Тя стои 1 час и след това се  измива. След нея косата изглежда като коприна и е много жива.
- Как пазиш хигиена на гласа?
- За мен сънят е много важен. Ако не съм се наспала, гласът ми е пресипнал. В тези случай прилагам една бабина рецепта, която наистина ми помага и възстановява. В подходящ съд оставям да заври вода с 2-3 лъжици лайка, 3-4 капки адреналин, 2 лъжици мед. И, като заври, си правя инхалации. След това пея като славей.
- Каква козметика ползваш?
- Ползвам всякаква козметика, стига да е качествена. Не робувам на марки. Имаме и много хубави български марки, от които съм доволна. За мен не е важна опаковката, а съдържанието. Същото важи и за музиката. В моите песни не правя компромис с качеството на песента и с изпълнението й.