0

А мериканският актьор Шая ЛаБъф е бил лишен от роля във филма „Назови ме с твоето име“, в който е трябвало да играе с младия и днес вече много нашумял Тимъти Шаламе, съобщи изданието GQ. За уволнението на ЛаБъф става известно от мемоарите на кинематографиста Джеймс Ейвъри, автор на сценария за филма.

Американският актьор Шая ЛаБъф е бил лишен от роля във филма „Назови ме с твоето име“, в който е трябвало да играе с младия и днес вече много нашумял Тимъти Шаламе, съобщи изданието GQ. За уволнението на ЛаБъф става известно от мемоарите на кинематографиста Джеймс Ейвъри, автор на сценария за филма.

Той признава, че останал много впечатлен от прослушването на Шая и Тимъти Шаламе, които по време на кастинга убедително се превъплътили във влюбена двойка. Въпреки това обаче ЛаБъф така и не получил ангажимента заради лошата си репутация.

„Той тогава се скара с приятелката си. Едва не се сби с полицаите, които се опитваха да го успокоят. И Лука (режисьорът на филма Лука Гуаданино) след това не се обади нито на него, нито на агента му“, разказва Ейвъри.

Романтичната гей драма „Назови ме с твоето име“ излезе през 2017 г. Вместо Шая ЛаБъф една от двете главни роли в нея изигра Арми Хамър. В същата година ЛаБъф беше задържан през нощта в град Савана, щата Джорджия, за хулиганско поведение в нетрезво състояние на обществено място. На 11 декември миналата година певицата FKA twigs (с истинско име Талия Дебрет Барнет) заведе дело срещу него: в иска й се казва, че по време на едногодишната им връзка актьорът многократно я е обиждал, подлагал я е на физическо и емоционално насилие и умишлено я заразил с венерическа болест. Колежката й Sia също обяви, че е била подлагана на психически тормоз от Шая.

Междувременно обаче избухна и скандал с неговия приемник, „примерния“ Арми Хамър, след изтекли в Мрежата признания за канибализъм в секретни чатове. Няколко жени се оплакаха и от него, че проявявал странности в интимните моменти, предлагал им да си отстранят хирургически част от ребрата, за да може да ги сготви и изяде. В свои откровения във виртуалното пространство той изявява желание да изяде още биещите сърца на партньорките си. Така че и той не се оказа стока…