0

В сички знаем, че има хора с кофти характери, но специално за вас сме събрали 5-те най-криви представители на зодиака.

Всички знаем, че има хора с кофти характери, но специално за вас сме събрали 5-те най-криви представители на зодиака.

5-тото място принадлежи на Близнаците

Те са мили, забавни и весели. Лошото е, че характерът им е изключително непостоянен. Могат внезапно да променят мнението, интересите си и гледната си точка. Близнаците са отлични манипулатори. Могат да подлудят и най-спокойния човек на планетата Земя. Неспособни са да пазят тайна, затова не е добре да им доверявате неща, които не искате околните да разберат. И други знаци се характеризират с дуалност по отношение на характера, но винаги съществуват изключения от правилото. Може би вие сте едно от тях?

4-то място: тук е инатливият Овен

Те са агресивни и сурови към останалите хора, често „избухват“ и при най-малкия проблем. Непоколебими са и смятат, че винаги са прави. Инатът им не познава граници и ще спорят с вас до сетния си дъх. Дори когато се съгласите с мнението им, те никога няма да забравят момента, в който сте се усъмнили в правотата им. Овните са наистина забележителни индивиди, способни на прибързани действия. Рядко се вслушват в чуждото мнение.

3-то място: Девата, един от най-романтичните и уязвими зодиакални знаци

Стараят се да са съвършени във всяко едно отношение и изискват само най-доброто от хората около тях. Принудени са да следват правила, които самите те са си създали. Не понасят критиката и са изключително избухливи, не са способни на компромиси. Колкото по-близък ви е човек от зодия Дева, толкова по-високи изисквания има към вас.

Козирозите заемат 2-рото почетно място

Безчувствени и студенокръвни, стремят се да извлекат ползата от всичко – независимо дали става дума за любовния живот или работата. Когато вече не сте им необходими, за да постигнат определени цели, ще се опитат да ви отстранят от своя кръг. Правят само онова, което искат – без значение от нуждите на останалите и потенциалните последствия за любимите им хора. Упорството е ключова част от характера на този зодиакален знак.

1-вото място е за Скорпиона, съмнявали ли сте се?

Скорпионите са изключително потайни знаци, общуват с тесен кръг от хора. Когато става дума за собствената им персона, те са изключително внимателни, но не се мешат в живота на другите. Могат да прекарат и целия си живот сам-самички, работят единствено, за да удовлетворяват собствените си нужди, да задоволяват личните си интереси. Скорпионите са особено педантичен знак, който планира всичко предварително, не обича изненадите, форсмажорните обстоятелства и изненадите. Те са умни воини, които могат да пометат всеки, който застане на пътя им.