0

Представете вас и вашата компания в няколко изречения?

Чаша Клуб е създадена през 2016 г. и предлагаме на нашите клиенти изцяло ръчно изработена художествена керамика за дома и офиса. Автор е Ралица Йовкова, която е изключително разпознаваем творец. Тя не може да бъде незабелязана. Може би си спомняте, че тя беше и участник в седми сезон на Фермата, където също представи част от нейното творчество. Керамиката се изработва по абсолютно класически и традиционен, предаван от векове занаят, но е представена с много по-модерен и актуален за съвременния човек дизайн. Предлагаме изключително богата гама от ръчно изработени артикули, което прави избора на всеки клиент истинско предизвикателство. Чаша Клуб Ви предоставя огромен асортимент от чаши за кафе, чаши за чай, чайници, захарници, канички за мляко, големи кани, всякакви размери купи, чинии, гювечи и малки гювечета, както и разнообразието от вази. Всички керамични артикули са абсолютно функционални и използваеми в домакинството, като освен това допринасят за едно по-пъстро и зареждащо сетивата ни с енергия ежедневие.

Какво наложи създаването на онлайн магазина?

Онлайн магазин chashaclub.bg се появи съвсем естествено и логично. В последните години керамичните произведения на Ралица Йовкова станаха много популярни и изключително харесвани от хората, не само заради красотата им, но и заради достъпната им цена и качество. Разбира се, много силен фактор беше и затварянето на физическите магазини по време на Kовид пандемията и мерките срещу нея. Така взехме решението за създаването на онлайн магазина, като по този начин улеснихме клиентите ни и ги направихме независими от тези обстоятелства и им oсигурихме възможността да се сдобият с керамиката, която предпочитат.

Разкажете за вашите продукти и как поддържате интереса към тях?

До тук мисля, че доста описателно представих продуктите и като цяло няма какво друго да добавим. В интерес на истината, нямаме някаква специална необходимост от поддържане на интереса към тях, защото са много харесвани и търсени, което разбира се, много ни радва и ласкае.

В кои магазини / точки на продажба и платформи / бихте искали да влезете онлайн и офлайн?

Продуктите, които предлагаме, са доста бутикова ръчна изработка и са много индивидуални! Не мислим, че представляват масов продукт и не е необходимо да ползваме такъв вид други външни платформи.

В какво намирате вдъхновение за създаването на нов продукт?

Както неведнъж сме споделяли, ние от Chasha Club ценим красотата около нас във всичките ѝ форми. Това е причината да не спираме да творим и освен висококачествени, ръчно-изработени керамични уникати, които се превръщат не просто в част от бита, а в част от спомените ни, създаваме предложения за нашите клиенти и от незабравими преживявания. Вдъхновени от дизайнерската керамика на Ралица Йовкова, искаме да представим и нещо също толкова оригинално и красиво, но докосващо и други сетива. Нещо, което да допълни палитрата ни от лимитирани творения, като предизвиква нестихващи емоции, впечатлява и ни кара да мечтаем. Така се появи серията ни от парфюми Wild Dots или за по ясно Диви Точки. Селекцията Wild Dots е нашата ексклузивна серия парфюми, вдъхновени от емблематичния за Ралица Йовкова дизайн “Точки”. Парфюмите са създадени с висококачествени френски парфюмни композиции за неустоим, оригинален и дълготраен аромат. Селектирали сме шест различни аромата в шест различни цвята – Черно, Розово, Сиво-Розово, Зелено, Синьо и Оранж. Всеки от парфюмите е с изключителна индивидуалност и с перфектно съчетани ароматни блендове, съобразени и отразяващи характера на всеки от цветовете.

Специално за вашите читатели за пръв път ще издадем, че това не е краят и разработихме още 15 чисто нови парфюма от серията Wild Dots, които предстои да пуснем в продажба в онлайн магазина още през октомври. Очаквайте наистина една голяма експлозия от аромати!

Кой е най-силният ви мотив да участвате в конкурса eCommerce Academy Awards 2022?

Първо, искаме да изкажем благодарности към вас за това, че оценихте и забелязахте нашия онлайн магазин, който е направен с много любов и старание! Разбира се, най-силният ни мотив да участваме остава и ще бъде желанието ни все повече хора да открият и припознаят художествената керамика, както искаме и да популяризираме тези художествени произведения максимално, така че всеки да може да се сдобие с тази красота и да ѝ се наслади в своя дом.

Споделете едно нещо, което искате да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022, за да улесни вашите продажби и процеси?

Много се надяваме и все още вярваме, не само в България, а и в целия свят нещата да се променят към нещо много по-добро! Не само в търговията, а нещата като цяло! Иска ни се животът да стане много по-красив, спокоен и хармоничен! Пожелаваме го!