0

Н ационалната агенция за приходите сложи на тезгяха апетитни парцели край морето. Това става ясно от портала за продажби на НАП. Единият имот се намира в непосредствена близост до вилно селище Елените. Той се разпростира върху 34 393 кв. м. Търгът е обявен за 11 януари при първоначална цена 1 096 842 лева с ДДС.

Състояние

Парцелът е обрасъл с широколистна горска растителност, не е ограден, не е обработен. Няма достъп до път с трайна настилка. До имота се стига по черен горски път. Парцелът не е водоснабден и не е електрифициран. В близост от източната страна обаче има електропровод, обясняват публичните изпълнители. Предназначението на парцела е за изграждане на курортно-рекреационен обект, става ясно още от обявата.

Площ

На 11 януари НАП продава и друг подобен имот в близост до Елените. Неговата площ е още по-голяма – 130 752 кв. м. Първоначалната цена за този парцел е 9 082 946 лева с ДДС. Този имот също е обрасъл с широколистна растителност, не е урегулиран, електрифициран или водоснабден. До него обаче има достъп по път с трайна настилка – бетон, през вилно селище Елените.

Приходната агенция продава и трети парцел край морето – една втора идеална част от поземлен имот в Несебър. Площта му е 655 кв. м, а първоначалната цена в търга, който също ще се проведе на 11 януари, е закована на 26 250 лева.