0

Д нес Ви срещаме с Хит Електроникс, които вече 25 години се занимават с внос, търговия на едро и дребно, също така предлагат разнообразни услуги в сферата на електрониката, електротехниката и озвучаването. Повече за бизнеса им ще разберем от интервюто с тях.

Откога съществува компанията, колко души работят в нея и какво наложи създаването на онлайн магазина?

Фирмата е създадена през 1997 г. и към момента има 6 служители. Желанието фирмата да се развива, доведе до създаването на онлайн магазина. Тоест, чрез електронния магазин стигаме до клиенти от цялата страна и чужбина, като същевременно той е предпоставка и за създаване на партньорски взаимоотношения с производители и търговци от цял свят.

Разкажете за Вашите продукти и как поддържате интереса към тях...

Трудно е с няколко думи или в две три изречения да разкажем за нашите продукти, защото те са различни. Както вече казахме те са над 25000 на склад, разпределени в над 250 категории, но най общо бихме посочили, осветление за дома и автомобила, светодиодно декоративно осветление, светодиодни ленти, дистанционни управления за телевизори и климатици, озвучителни тела, говорители и аксесоари за тях, разнообразие от батерии, кабели, конектори, стойки, антени, адаптери, зарядни устройства, инвертори, трансформатори, специализирани електронни модули, които са групирани в десетки под категории в зависимост от тяхното предназначение и особености, както и много други продукти в различни области на електрониката и електротехниката. Ежемесечно добавяме в номенклатурата на склад по над 100 нови продукти.

Интереса на клиентите към нас и към продуктите поддържаме чрез реклами от Фейсбук и Гугъл. Коректни сме с нашите клиенти и винаги поставяме клиента на първо място. За нас е важно клиентите да са доволни и веднъж пазарували от нас, да не изпитват никакви колебания да го направят отново.

Hit Electronics

Кой е най-силният Ви мотив да участвате в конкурса eCommerce Academy Awards 2022 г.?

Препоръките, които ще получим от изявени специалисти в маркетинга и онлайн търговията. Те биха били от изключителна важност за нас. Желанието ни е фирмата да се разраства и да успеем да стигнем до много повече потенциални и бъдещи клиенти.

Споделете едно нещо, което искате да се промени в онлайн търговията в България до края на 2022 г., за да улесни вашите продажби и процеси...

За съжаление смятаме, че до края на 2022 нищо няма да се промени, което да доведе до облекчаване на електронната търговия, но в по далечен срок това, което би облекчило всички електронни търговци е електронната фискализация, която разбира се не трябва да бъде задължителна.