0

Н икола Илчев от eCommerce Academy обяви началото на първия изцяло профилиран за онлайн магазини конкурс в България. Това се случи по време на коктейл след пролетното издание на конференцията за електронна търговия, която той и екипът му организират ежегодно.

“eCA Awards 2022 е конкурс, който цели да помага на електронните търговци да са по-добри в своята ежедневна работа. Вярвам, че с отлично подбрано професионално и безпристрастно жури всеки проект ще бъде обективно оценен по стриктно дефинирани критерии. За мен, екипа и всички партньори, които застанаха зад тези награди, е истинско удоволствие да обявим, че ще има оценка на следпродажбения процес на всеки кандидат, нещо ключово за всеки бизнес, но и нещо, което не е правено досега в друг конкурс.”, заяви главният организатор Никола Илчев.

Регистрацията вече е отворена и приема кандидатури в 12 основни и 3 специални категории:

"Мебели, дом и гради", "Лична грижа", "Лайфстайл", "Детски стоки", "Спорт, отдих и хоби", "Авто-мото", "Електроника", "Домашни любимци", "Хранителни стоки", "Офис и учебни помагала", "Дигитални продукти и услуги", "Ръчно изработени продукти".

Специалните категории са "Стартиращ онлайн магазин на 2022 год.", в която могат да вземат участие магазини, регистрирани след 1-ви януари 2022 година, "Проведена социална кампания през 2022 година, в която могат да се включат магазини провели кампании със социален характер през годината и най-специалната за всички участници

"Любим магазин на публиката 2022 год.".

За тази категория всеки участник ще има възможност да създаде собствена кампания и да покани своята аудитория да гласува за него. Тук победител ще бъде този кандидат, който успее да събере най-много гласове от своите доволни клиенти и партньори.

Регистрацията вече е отворена и докрая на месец май таксата за участие е символична, после цената се вдига. Краен срок за кандидатстване е 30-и август 2022.

“Този конкурс приветства от най-малките до най-големите онлайн магазини, защото журито ще оцени звездите на онлайн търговията, а те имат различен облик.” добави г-н Илчев. 

А какви са всички ползи, бонуси и награди, които ще получат кандидатите и победителите, можете да видите на сайта на eCa Awards 2022 и да пуснете своя онлайн магазин за участие там: https://awards.ecommercebg.com/

За eCommerce Academy: 

eCommerce Academy стартира дейността си през 2016 година като организира една от най-мащабните и значими конференции в сферата на електронната търговия у нас като eCommerce Academy Conference, Продавай успешно в Румъния и Гърция, Продавай успешно в Amazon и Правни и данъчни аспекти в eCommerce, като всички те обединяват и събират заинтересовани от цяла България. След средата на 2020 година събитията се провеждат в хибридни формати и достигат до стотици онлайн търговци и такива, които биха искали да стартират свой бизнес. Освен активен YouTube канал, Академията поддържа и аудио формат за обучение и вдъхновение на онлайн продавачите в България – podcast. В него Никола Илчев, създател и главен организатор на eCommerce Academy, показва реалните истории на истински електронни търговци. Академията има и две издадени книги.

За Никола Илчев

Никола Илчев се занимава с продажби от 16 г., а в сферата на електронната търговия той развива бизнес през последните 11 г. Организира едни от най-популярните събития за онлайн магазини у нас, създава професионални поредици в YouTube, обучава и подкрепя общността със знания, вдъхновение и партньорски контакти. Управлява групи за бизнес развитие