0

А дската буря, която удари София в късния следобед, потопи трамвай в квартал „Надежда“ и стовари дърво върху движеща се кола. Инцидентът с автомобила е станал на булевард „Евлоги и Христо Георгиеви" в посока НДК. В него е имало 2 момичета, които за щастие са невредими, съобщи Нова телевизия.

Новата метростанция на НДК протече, а стълбите за подлеза на Софийски университет се превърнаха във водопад. Електрически стълб на „Цариградско шосе“ пък пламна, след като го удари гръмотевца.

Шест екипа на дирекция „Аварийна помощ и превенция“ са работили по спешни сигнали, съобщи пред „Телеграф“ шефът на аварийното звено към Столична община Красимир Димитров.

В кв. "Орландовци" е имало завирявания на няколко улици и закъсали автомобили. Отстранени са били и 4 паднали клони и дървета. Затруднения в следствие завиряване е имало също на ул.“Кукуш“ и бул.“Хр.Ботев“. Към момента е затруднено движението по трамвайна линия №6 на бул.“Ген. Н. Жеков“ в жк. Надежда“, предупредиха от столичното кметство.

Няколко бяха градоносните облаци, които засякохме на нашите радари и успяхме, заедно с пожарната да реагираме веднага, добре че вече излизат от екрана, каза шефът на аварийното звено към столичното кметство Красимир Димитров.

Фейсбук

Фейсбук

Фейсбук

.

 .
Доника Костадинова

.

 .
Георги Р. Тодоров