0

Х отелите по морето свалят цените с до 35% от началото на септември. Това се вижда от офертите на местата за настаняване в платформите за резервации. Едно от предложенията е на хотел на първа линия на плажа в Слънчев бряг. Там цената на нощувката на база ол инклузив след 1 септември пада от 102 на 92 лева на човек. Ако предпочитате изглед към морето, цената скача с 6 лева. Офертата е изгодна и за семейство с две деца, тъй като ако са под 12 години, се настаняват безплатно. В пика на сезона обичайно хотелиерите таксуват малчуганите до 10-12 години на половин цена.

Доплащане

Също така може да вземете и кучето, ако е до 5 килограма, но се плаща допълнително. Паркингът също е платен и струва 20 лева на ден. С 11 лева по-евтино е и настаняването в хотел на Елените. Цената за настаняване в двойна стая с изглед към парка от 1 септември е 97 лева. Хората, които предпочитат края на септември за море, пък ще платят 63 лева на човек в двойна стая на база ол инклузив. За куче се заплаща допълнително 25 лева. От хотела уточняват, че запазването на шезлонг на плажа е забранено и всички кърпи, които бъдат открити, ще се смятат за забравени и ще бъдат премахнати.

Предложения

Ваканционно селище Албена също обяви специална оферта за късно лято на брега на морето с отстъпки до 15% от цената. Предложението стартира на 1 септември и е валидно за всички нови резервации до края на същия месец. В промоцията са включени общо 17 от хотелите в комплекса. Предложението дава опции и за организиране на дълги уикенди, съчетаващи предстоящите празнични почивни дни на 6 и 22 септември. Например 4 нощувки от 6 до 10 септември на база ултра ол инклузив в двойна стая ще струват по 134,06 лв. на човек/ден. По 66,86 лв. на човек/ден ще излезе двудневен уикенд от 22 до 24 септември на база ол инклузив в четиризвезден хотел.