0

В новия 24-ти брой на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” ще откриете: Ще спре ли травмата устрема на актрисата Джина Лолобриджида към италианския Сенат? Как изглежда някогашният секссимвол на 95 и защо не се омъжва повторно. За каква сума застрахова бюста си и при какви условия. Скандална и екстравагантна, тя не спира да провокира и на 95. А възнамерява да живее така поне до 113.

Ще разберете с какъв подарък Бурак Йозчивит зарадва сина си Каран, защо Мерием Узерли гушка само котки от породата „Улична превъзходна”, колко британки и кучета живеят в семейството на Несхлихан Атагюл и Кадир Доулу. Защо турските актьори Йозге Йозпиринчджи и Бурак Ямантюрк избраха за домашни любимци... магарета. И как Къванч Татлъту припозна в приют стафордширския териер Марс.

Мишокът Реми от „Рататуй” ще ни научи как да правим божествена картофена супа. Покрай първия учебен ден преглеждаме обявите за сини ученически престилки с бяла якичка и калпачета за чавдарчета. Разрушителното наводнение в Карловско наскоро върна в паметта на по-възрастните благоевградчани спомена за потопа от преди 68 години. На 16 септември във Верона почитат рождения ден на Жулиета. В тази връзка нашият разказ е за испанските Ромео и Жулиета - Диего и Исабел от Теруел, разделени от обстоятелствата, заедно в смъртта. В рубриката „Практични съвети” – 12 начина да оползотворим кутията за обувки.