0

В брой 80 на приложението „Златно време” на вестник „Телеграф” на 12 октомври, четвъртък, ще откриете:

Чаровната актриса Еда Едже, която познаваме като Йълдъз от „Опасно изкушение”, се готви за главната роля в живота си – да стане майка. Още не е гушнала първата си рожба, но възнамерява да повтори и потрети. Още за нея – на страниците на приложението „Златно време”.

Ще научите още кой турски актьор би всичките си колеги по хонорари. А в рубриката в „Кухнята на...”, в която всеки четвъртък ви представяме рецепти от киното, малкия екран и литературата, гостуваме на един невероятен комедиен актьор, за който си спомняме с много носталгия – Юрий Никулин. В негова памет ще ви нагостим с Макарони по флотски.

Как българин от Русенско се превръща в топфалшификатора на САЩ и как се сдоби с привилегията да си пие уискито с Ал Капоне.

Коя е Артемизия Джентилески и защо убива мъжете с четка? Как седмата годишнина на Ли и Кейт Найт се оказва фатална за него, след като погълна обилно количество... антифриз. Малка подсказка – този убийствен коктейл му бе поднесен от „любящата му съпруга”. И за това тя получи 30 години затвор.

В рубриката „Ретро спорт” продължаваме с втора порция футболисти, които след края на кариерата си се преквалифицираха в друго. Ето някои примери: Джордж Уеа се хвърли в политиката, Вини Джоунс в киното, Гавин Пийкок стана пастор.

Рубриката „Практични съвети” този път е оцветена в патладжанено. А от нея се носи аромат на печени сини домати, приготвени на кьопоолу, имамбаялдъ, по грузински и по корейски – с други думи, приготвяме зимнина.

Не пропускайте приложението „Златно време” – всеки четвъртък в „Телеграф”. Златно приложение (и приключение) за златните ни читатели!