0

Н а един от най-ярките и обичани празници в България – Цветница, имате щастието да разгърнете най-цветния български вестник - „Телеграф“. В неделния брой на 28 април ще прочетете:

- Срещу колко ще ви окосят ливадата и какви са тенденциите за двора

- Какви енергии има във върбовите клонки и защо свещеници се ожалиха, че им извиват ръцете с тях

- Поколението на Алф ще се умили от репортаж за жена, която майстори кукли на любимия филмов герой

- Как и къде тролейбусен шофьор рисува бележити българи с пирограф

- По какъв повод Ути Бъчваров забърка специалитет от свински уши в гигантски тиган и с какво върви самардалата

- Що е то чирлидинг и къде има масово нашествие на мажоретки

- Какво си подари звездата на Народния театър и полицай от „Есента на демона“ Владимир Карамазов за своя 45-и рожден ден. А как Силвия Кацарова отбеляза своя 70-и рожден ден и кои забранени песни си върна за юбилея.

- Защо музикалните звезди Мона и Искрата не плащат „данък обществено мнение“ - откровено интервю с тях за „Телеграф“ - Абсурдна наредба качва плажните лекари на джет

- Как дядо изяде боя с бухалка, която извади, за да се защити - Къде е "кварталът на обезщетените" и какво се случва в него

И още:

- Как шампионът Райън Гарсия, когато не раздава крошета, върти любов с няколко жени наведнъж. Наскоро той се сгоди за порноактриса, но това не му пречи да поддържа паралелна връзка с поне още три.

- Рекордите на Арманд Дуплантис – очерк за едно от най-големите имена в атлетиката в последните четири години

С броя на вестник „Телеграф“ получавате и приложението „Неделник“, заради което ще си оближете пръстите. Дали някои от рецептите няма да намерят място на празничната ви софра?