0

Х оджата комарджия Алейдин Тахиров, който твърди, че лекува от хазартна зависимост, изтрещя. След публикацията, в която се съобщава, че е загубил много пари в казино в Кърджали, той започна да сипе закани срещу журналисти от местна медия.

„Ще се моля по пет пъти на ден да загинете в катастрофа, заедно с децата си!“, с тези думи духовникът се обърнал към екипа на 24rodopi.com.

„Късметът е винаги с мен. Играя редовно, имам любими числа, които никога не променям. Ако не излязат днес, ще е утре, ако не утре – другата седмица, и така. Просто човек трябва да вярва“, обяснил той по време на получаването на печалбата му от десетки хиляди лева от хазартна игра.

Тахиров твърди, че лекува различни зависимости и разваля магии. Рекламира се, че е завършил духовното училище в Шумен.

„Вземам различно навсякъде - 50, 80,100 лева. В Кърджали повече, че турчолята имат повече пари“, казва пред репортери преди години Алейдин.

Изданието припомня, че преди месеци една къща изгоря в село Бенковски. Сигнал бе подаден навреме благодарение на вярващи, които тъкмо си тръгвали от джамията след вечерната молитва и видели пламъците. Именно те са спасили спящите в нея родители на… Алейдин.