0

В новия брой 17 на „Златно време”/Телеграф си спомняме за индианец №1 в света – Гойко Митич, по чиито пера и мускули въздишаха милиони жени по света. Днес той е на 82, но поддържа безупречната си визия.

Ще разберете какво е индианското му име и защо не иска да говори за личния си живот, как е изпълнявал лично всички каскади и защо е кръстил дъщеря си Наталия. „Бате Гойко”, както пеят „Хиподил” – героят на новия брой на приложението за златните хора от златната възраст, а и за всички, които искат да научат новини за любимите сериали. Като споменахме за тях, кулинарните изкушения в броя са сметановата торта с ягоди, която Ханде Ерчел приготвя на Керем Бюрсин в „Почукай на вратата ми”. Ще спретнем заедно и тава баклава – така както я прави Демет Йоздемир в „Свободен дух”.

От страниците на „Златно време” надзърта силуета на Десетата муза Сафо, както и продължението на разказа за жените на последния шах на Иран.

В брой 17 на „Златно време”, който ще разлистите утре, урологът д-р Ивайло Димов разкрива, че „простатата е мъжката Г точка”, за ползата от редовния секс, както и до какво води злоупотребата с виагра.

Още много интересни теми – в утрешния брой на вестник „Телеграф” и приложението „Златно време”.