0

В чера по обед до стените на Съдебната палата в Благоевград мургава двойка демонстрира на живо порно пред очите на детето си, седнало в количка.

Вчера по обед до стените на Съдебната палата в Благоевград мургава двойка демонстрира на живо порно пред очите на детето си, седнало в количка.

В началото влюбените се разхождаха и бутаха количката с детето по най-оживената и пешеходна търговска улица в областния град „Тодор Александров“, разговарайки помежду си с висок глас на цигански. Минувачите учудено ги гледаха, очаквайки всеки момент да се скарат и „кавалерът“ да започне да налага „дамата“!

За всеобща изненада двамата се отклониха няколко метра към стените на Съдебната палата. „Скриха се“ зад рехавите храсти, по които нямаше нито едно листо. За секунда мургавелкото се разкопча и изу панталоните си заедно с гащите. Същото направи и партньорката му, после започнаха шумен секс в позата „задна прашка“ пред очите на изумените десетки минувачи!

Първоначално свидетелите на грозната сцена се стъписаха, настъпи тишина, чуваха се само пъшканията на мургавата двойка. Някои извадиха телефоните си, за да запечатат този срамен момент, невиждан досега. Чуваха се викове „У-у-у-у“, но имаше и подканяния „Давай, манго!“ Детето седнало в количката до тях разсеяно гледаше минувачите. Порно сцената завърши след няколко минути, двамата си вдигнаха панталони, полата и гащите и необезпокоявано продължиха пътя си към „Предел махала“

Вчера в ранния следобед в социалните мрежи се появи клип, който веднага привлече над хиляда гледания. Коментарите бяха от „Да им се вземе веднага детето от социалните“, „Градът ни циганее все повече и повече!“, до ироничното „На бруталните смелчаци да се направи бронзова скулптора на същото място. По подобие на пикаещото момченце в Брюксел!“ След час-два клипа беше изтрит. Полицията веднага се самосезира по сигналите отправени до тях и до вечерта порноактьорите бяха издирени и установени.

Извършен е разговор с тях, а предстои да се установи какво наказание трябва да им се предяви за срамния акт, извършен пред очите на десетки минувачи до Съдебната палата в центъра на Благоевград. „Във връзка с извършени, през вчерашния ден в централната градска част на гр. Благоевград, непристойни и неморални действия, са предприети незабавни издирвателни действия, в резултат на които полицейски служители на I-во РУ-Благоевград са установили лицата, извършващи деянието“, съобщават кратко от полицията. Работата по случая продължава.“ РУМЕН ЖЕРЕВ