0

Н ова порция напрежение и индиректна размяна на реплики между управляващите и вече напусналите коалицията. Лидерът на ИТН Станислав Трифонов отговори на критиките на премиера Кирил Петков с пост в социалните мрежи, като заяви, че не може да бъде обиден и придружи думите си с видеоклип и песен.

"Днес един човек решил, че ще ме обиди, като ме нарече "бивш певец". За добро или за лошо не съм бивш - продължавам да пея", посочи Трифонов. 

"Затова сега ще ви пусна една от последните песни, които записахме с колегите от "Ку-ку бенд". Музиката е дело на две талантливи млади момчета. А този клип, който ви пускам, ни беше изпратен от фенове на музиката на "Ку-ку бенд". Нито аз, нито те са бивши", допълни той. 

По-рано днес министър-председателят Кирил Петков индиректно го нападна в свое специално видеообръщение.

„Вярвам, че има хора с висок морал в този парламент, които ще изберат България пред своя партиен лидер, особено ако партийният лидер е бивш певец, който най-безотговорно решава да хвърля риск върху това правителство само заради личното си его. Затова искам да успокоя всички, че ще работя с всички усилия това правителство да продължи стабилно и мисля, че това, което изглежда като проблем днес, ще бъде възможност утре", посочи премиерът.