0

Л егендарната и драматична история за красавицата Есмералда се завръща в още по-хитова и вълнуваща версия, носеща името „Без твоя поглед“.

Diema Family започва да излъчва „Без твоя поглед“ от понеделник всяка делнична вечер от 20 ч. През 90-те години теленовелата „Есмералда“ се превърна в световен феномен, проследявайки любовта и страданията на млада красавица.

В новата версия „Без твоя поглед“ героинята се казва Марина. Тя е красива и смела млада жена, която се радва на живота и на всичко около нея въпреки тежката й съдба да се роди незряща. Един ден в дома й избухва пожар, а наблизо се оказва доктор Исауро, който я спасява от бушуващите пламъци. След този случай лицето му остава обезобразено, но и душата му завинаги е променена. От мил и внимателен мъж Исауро се превръща в негодуващ самотник, който е щастлив единствено в компанията на Марина.

Междувременно заможният и уверен Алберто също влиза в живота й и мигновено остава хипнотизиран от нейната вътрешна и външна красота. Той се чувства виновен, тъй като има дългогодишна приятелка, но Марина вече безвъзвратно е пленила сърцето му. У момичето също се пораждат необятни чувства и емоции, които изпитва за първи път в живота си. Любовта на двамата бързо среща отпор в лицето на семейството на Алберто, което не подозира, че тайна от миналото заплашва да промени живота на всички герои завинаги.

Мексиканският сериал се радва на огромен успех не само в двете Америки, но и навсякъде по света. Освен силна и увлекателна любовна история „Без твоя поглед“ представя на широката публика и актуални социални въпроси като различията, приемствеността и ролята на обществото.

Придобилият култов статут немски сериал „Дойчланд“ стартира в петъците и съботите по action-box. Трите сезона на поредицата разказват с чувство за хумор за събитията през последните години преди падането на Берлинската стена. В първия сезон историята се развива през 1983 г., когато 23-годишен източногерманец е изпратен под прикритие на Запад да работи за високопоставен генерал в Бундесвера. Следва забавен трилър с моменти на високо напрежение, топлина и хумор.