0

В чера получихме информация от трима от нашите народни представители, че с тях са се свързвали представители на управляващите, които са им предлагали най-различни форми на стимули, с които да бъдат мотивирани да подкрепят управление на Асен Василев и втори мандат на досегашната коалиция. Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на извънредна пресконференция, като алармира за опит за "търговия" с техни депутати.

Той допълни, че всички тези опити да бъдат склонени техни депутати са били напразни. По думите му настоящият парламент е "достигнал дъното". 

ТЪРЖИЩЕ В ПАРЛАМЕНТА: ПП оферирали трима депутати от "Възраждане"

"Очевидно е, че настоящият парламент се е превърнал в една сериозна организирана престъпна група, в която министър-председателят не се колебае, не се свени да говори публично, че ще търсят 121 депутати. Все едно депутатите са стока, която се продава в магазините", допълни той. 

Според него досегашните управляващи са прекрачили всякакви граници. "Те са престъпници и национални предатели, които трябва да изгният в затворите, за което ние от "Възраждане" ще се погрижим", посочи лидерът на партията. 

"Въпреки неистовите опити и напъни на управляващите американски марионетки национални предатели да съставят кабинет, такъв няма да бъде съставен и ще има предизборна кампания", допълни Костадинов.