0

Б ъдеща булка анулира сватбата си, след като годеникът ѝ предложил партито да бъде безалкохолно заради сестра му. Тя споделя историята си в Reddit.
Авторката на публикацията обяснява, че сестрата на мъжа, за когото ще се омъжи, се бори с алкохолна зависимост. Дълго време отказвала помощ от роднините си, но напоследък състоянието ѝ се влошило и затова от шест месеца се лекувала и не пиела алкохол.

Младоженецът сметнал, че алкохолът на сватбата ще бъде излишно изкушение за сестра му, и предложил на бъдещата си съпруга купонът да бъде безалкохолен. Булката обяснява, че предложението я е разгневило, защото цялото семейство на годеника ѝ угаждало на всяка прищявка на сестра му. По думите ѝ веднъж те платили 500 000 долара гаранция, за да я измъкнат от затвора, а след това ѝ купили нова кола.

Тя споделя притесненията си с любимия си, но той все още настоява за сватба без алкохол. В резултат на това авторът на публикацията решава да отложи церемонията и търси съвет от потребителите на Reddit. Тя пише, че иска да се омъжи и обича избраника си, но се смущава, че той винаги предпочита сестра си пред нея.
Публикацията събра почти две хиляди коментара. "Като човек, който се бори с пристрастяването, мога да ви кажа, че ходя само на официалните части на събитията и напускам партитата, за да не се изкушавам", пише един потребител. Друг добави: "Не разбирам защо всички гости трябва да се откажат от алкохола заради един човек?"