0

В сичко се променя за Warner Bros. и DC, тъй като някои от филмите с най-високи очаквания на компаниите се движат около датите на пускане, но най-вече към по-нататъшни в бъдещето, пише moviefone. 

Ако сте очаквали пускането на филми като „DC League of Super-Pets“, „Black Adam“, „The Flash“ и „Aquaman and the Lost Kingdom“, ще трябва да бъдете малко по-търпеливи, тъй като тяхното студио е решило да направи някои промени в плановете си. 

Warners отчасти свежда преместванията до забавяния заради COVID, които засягат производството и постпродукцията на някои от тези филми, въпреки че има подозрение, че това е начин да се измъкнат някои от пътя на Marvel или в случай на продължението на „Аквамен“, „Аватар 2“, особено като се има предвид историята на Джеймс Камерън с бокс офиса и водните елементи на дългоочакваното му научно-фантастично продължение, което трябва да се появи по кината на 16 декември.

Думата за промените – поне за „Super-Pets“ и „Black Adam“ – дойде първо от Дуейн Джонсън, който го съобщи в Instagram.

Най-вече той изглеждаше развълнуван от шансовете на Черния Адам да излезе по време на Хелоуин и други празници без да се изправи срещу „The Flash“ (той не го каза, подразбира се).

„DC League of Super-Pets“ се мести от 20 май до 29 юли. 

Междувременно Черният Адам ще излезе по кината на 21 октомври. 

„The Flash“, с участието на Езра Милър се премести от 4 ноември на  23 юни 2023 г. 

„Аквамен и изгубеното кралство“, с участието на Джейсън Момоа, режисирано отново от Джеймс Уан, преминава от 16 декември на 17 март 2023 г.

Един филм, който всъщност се измества напред, а не назад, е продължението на супергероя „Shazam! Яростта на боговете“. Той ще излезе на 16 декември тази година.