0

И стински бунт в социалните мрежи предизвика проведеният преди дни конкурс за красота „Мис Хасково 2016”. На масово неодобрение и дори потрес е подложена новата „Мис Хасково 2016”. Това е 18-годишната Мирослава Николова. За нейни подгласнички бяха обявени Илияна Николаева и Мими Топалова.
Трите отличени бяха избрани само между 8 претендентки с вота на 5-членно жури.
„Журито е колкото участничките. Срамота!” и „Нагласена работа” са най-масовите коментари за конкурса.
Най-яростните оценки достигат до „Порно!”, „Гардовете на заведението са по-красиви от тези кобили” и „Срам за Хасково!”.


Хасковлии масово се възмущават от факта, че конкурсът за най-красиво момиче от областния град всъщност се е провел в крайпътно заведение на територията на съседната община Димитровград.
Двата града се славят с неприкрита неприязън по между си. Естествено красотата на жените и потентността на мъжете от двата града са основната тема за спорове и хвалби.
Безпощадни и нецензурни коментари валят и към двете дами от журито Бояна Генова и Дилена Димитрова, участвали някога в конкурс за плеймейтки.
Припомня се и факта, че през май т.г. също е имало конкурс „Мис Хасково”, спечелоно от участничка от Димитровград. Това девалвирало отличието и отблъсквало истинските красавици от участие.
Преобладаващо е мението, че носителката на короната е доста невзрачна, а двете й подгласнички определено я превъзхождат.