0

Бивша съпруга изнудва с порно снимки бащата на двете им деца и не позволява той да ги види. Тя се добрала до скандалните кадри от сегашния си партньор, който правил с екссъпруга й и новата му изгора шведска тройка преди години. За изпълнител на „горещата им поръчка” пък бил нает мъж, който висял със 130 000 лева борчове към актуалния приятел на жената.

Рекетьорът стигнал дотам, че изпратил нецензурните кадри на членове на семейството на бащата. През февруари миналата година майка му, която била доктор в Козлодуй, получила в плик в кабинета си 7 порнографски снимки, на които се виждали сина й, втората му жена и друг мъж, които правили секс. Кадрите били придружени със заплашителна бележка, която гласяла: „Тези снимки са подарък от съдбата. Спрете с призовките и съдилищата, иначе ще разлепим такива снимки в целия град и ще напишем, че това е вярната ви снаха. Ако не спрете, такива снимки ще получат в пощенските си кутии всички комшии. Оставете ни и не се занимавайте с нас.”
Подобен плик стигнал и до сина на разкрепостената дама, която участвала в креватното приключение. Той бил прикрепен на колата на младежа, като към тях също имало текст: „Снимките ще бъдат залепени пред входа на лавката на 5-ти енергоблок, с техните имена. Ще напишем, че е твоя майка. Ако искаш да не стане, кажи им да спрат.”


Техническа експертиза показала, че почеркът и на двете бележки съвпада с този на подсъдимия. Така той бил признат за виновен по обвиненията за изнудване и принуда.

Заплетена любовна сага мина на две инстанции в съда. Окръжните магистрати във Враца потвърдиха присъдата на колегите си в Козлодуй, които постановиха три месеца условно и 3000 лева обезщетение, което трябва да плати рекетьора на бащата, който не може да се среща с децата си.По време на съдебното разследване станало ясно, че осъденият разпространявал порнографските кадри с цел да принуди бащата да се откаже от делото за попечителство над децата и да не се появява на периодичните им срещи.