0

И люзионистът Ури Гелър, който стана световноизвестен с огъване на лъжици, твърди, че НЛО знаят какво правим „24 часа в денонощието“, след като е заснел необяснимо явление.

77-годишният мистик наскоро влезе в своя X акаунт, бивш Twitter, за да сподели кадри от скорошно „физическо смущение“, което според него е причинено от нещо, което според него не е човешко.

Въпреки че покани скептиците да се „посмеят“ на неговите предполагаеми наблюдения върху отвъдното, Ури продължи да обяснява, че извънземните са „настроени“ към него – и твърди, че има доказателства в подкрепа на това. Той написа: „Приятели, призрак или друго свръхестествено същество, за което се предполага, че е отговорно за физически смущения като силни шумове и предмети, хвърляни наоколо, ме нападна. Вярвам, че извънземните са настроени срещу това, което правя 24 часа в денонощието. Смейте се колкото искате, но аз искам да чуя вашите истории за призраци или извънземни накратко. Обичам ви всички“, каза той.

Легендарният илюзионист пусна и видео, за да докаже думите си, на което се вижда как докато седи на стол нещо пада близо до главата му без логично обяснение.