0

И нфлуенсърка загуби голяма част от косата си, след като по погрешка я напръска с индустриално лепило, пише в. „Мирър”. 40-годишната Тесика Браун, от градчето Вайълет, щата Луизиана, решила да използва супер залепващия спрей, след като преди месец останала без лак за коса.

Инфлуенсърка загуби голяма част от косата си, след като по погрешка я напръска с индустриално лепило, пише в. „Мирър”. 40-годишната Тесика Браун, от градчето Вайълет, щата Луизиана, решила да използва супер залепващия спрей, след като преди месец останала без лак за коса.

Резултатът – косата й залепнала за скалпа и опитите й да отстрани лепилото се оказали неуспешни. Тя прекарала 22 часа в спешното отделение, където лекарите използвали ацетон, за да премахнат лепилото, но това не помогнало и предизвикало сърбежи и парене по кожата на главата й.

Видеото в Tik Tok, в което тя обяснява за инцидента, вече е гледано над 20 милиона пъти.

Тесика разказва, че първоначално трябвало да се раздели с пухкавата си конска опашка. Но проблемите й не свършили с това. Останалата й коса била така залепнала за скалпа, че изпитвала болка.

Сега тя планира да посети пластичен хирург в Лос Анджелис, който да направи опит да премахне лепилото – процедура, която струва около 9 хиляди долара, но той ще я извърши безплатно. Самата интервенция пък ще продължи около три дни.

Тесика заплашва да съди производителя на лепилото, защото според нея етикетът на опаковката трябва изрично да уточнява, че спреят не трябва да се използва за пръскане на коса, предаде Нова телевизия. От компанията обаче посочиха в изявление, че „съжаляват за случилото се, но на етикета изрично е оказано, че лепилото е перманентно и не трябва да се поглъща, не трябва да попада върху очите, кожата и дрехите и по никакъв начин не е указано, че е подходящ за нанасяне върху косата”.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от hollywood (@worldfamousceleb)