0

Л овец на НЛО вярва, че е открил признаци на извънземен живот на Марс, след като е забелязал розово и зелено „растение“, растящо на червената планета.

Скот Уоринг сподели новината с феновете си, след като направи "умопомрачителното" откритие, докато разглеждал снимки, публикувани от НАСА. Изображението е заснето от Mars Perseverance, която в момента е на мисия да търси признаци на минал живот на планетата и да подготви негостоприемната среда за човешки изследвания.

Скот, който ръководи блога UFO Sightings Daily, каза, че изображението е "100 процента доказателство" за извънземен живот на Марс и добави, че е видял подобно наблюдение преди две години - но този път това е бяла роза.

Скот каза: „Намерих това розово и зелено растение да стърчи от скала на Марс, това е една от най-новите снимки на марсохода Mars Perseverance, така че е 100 процента ново нещо. Съобщих за бяла роза на Марс, която намерих през 2020 г., но тази, която е в два цвята и в близък план, е просто умопомрачителна. Сега знаете защо НАСА поставя повечето снимки във фалшив цвят. За да скрие истината от обществеността. 100 процента доказателство, че животът съществува на планетата Марс в момента“.

Преди това Скот твърди, че е забелязал извънземно, което според него било „високо метър“ с розово тяло.