0

В новата астропрогноза прочутият астролог Павел Глоба вещае за едни любов, за други работа и напрежение, а за трети – нерви. Но ето малко повече подробности от седмичната му прогноза за в. „Телеграф“.

В новата астропрогноза прочутият астролог Павел Глоба вещае за едни любов, за други работа и напрежение, а за трети – нерви. Но ето малко повече подробности от седмичната му прогноза за в. „Телеграф“.

ОВЕН

Спешно ви е нужна глътка свобода, не седете вкъщи, прекарвайте времето си сред приятели. Разбира се, това се отнася до самотните Овни. Звездите съветват семейните представители на зодията да се заемат с работа, да не алят сили за благоустройство на домашното огнище.

Не кройте грандиозни, особено авантюристични планове. Иначе ще загубите повече, отколкото ще спечелите.

ТЕЛЕЦ

Пригответе се за изпитание на вашите чувства. Ухажорът ще си позволи не най-безукорно поведение, ще ви критикува, ще прави отровни забележки по всеки повод. Постарайте се да сдържате емоциите си. Любимият може да има проблеми на работното място, което предизвиква лошото му настроение.

Ще имате много работа, но резултатът ще зарадва и вас, и началството.

БЛИЗНАЦИ

Ако някой може да се отпусне и да посвети времето си на любов и пътешествия, това са Близнаците. Въпреки че поредицата от празници отмина, не бива да отдавате всичките си сили на работата, особено ако тя не е свързана с творчество. Дошло е време за романтични запознанства и срещи.

На хоризонта се вижда повишение по служба. Ако това стане, ще ви вдигнат и заплатата.

РАК

Няма да ви е лесно, докато Слънцето не напусне знака на Водолея, а това ще стане едва на 20 февруари. Затова търпете и чакайте по-добро време. В отношенията с близките се старайте да избягвате острите ъгли, макар това да е трудно. През уикенда очаквайте гости, съставете необичайно меню.

Следвайте твърд график за деня, иначе няма да се справите с всички поставени задачи.

ЛЪВ

Тази седмица ви предстои да търпите прищявките на партньора. Проявете сдържаност и не изостряйте и без това нелеката ситуация. Природното ви умение да правите компромиси и да изглаждате ситуацията ще ви помогне да не допуснете свада, а още повече и разрив на отношенията.

Седмицата ще бъде сложна, но финалът ще ви зарадва. Затова не мързелувайте, проявявайте инициатива по всички въпроси.

ДЕВА

Първата половина на февруари не е най-доброто време за бурни страсти и начало на роман. Преди всичко ще имате толкова много работа, че ще се наложи да забравите за любовта. В неотдавна завързалите се отношения е по-добре да вземете пауза, тъй като няма да имате достатъчно време за партньора.

Не спорете с колегите, само заедно може да се справите с поставената задача.

ВЕЗНИ

Периодът е добър за запознанства и романтика. Не се хвърляйте с главата напред в работата, намерете време за любов. Очаква ви внимание от страна на противоположния пол, бъдете готови за това. През уикенда се заемете със себе си, идете в салона за красота или посетете спа комплекс. Поканете приятели на гости.

Учете се, четете професионална литература, посещавайте курсове за повишаване на квалификацията.

СКОРПИОН

Домашните проблеми ще ви създадат толкова преживявания, че ще се наложи да забравите за романтиката. Насочете силите си към подобряването на интериора и повишаването на комфорта в жилището ви. С други думи, заемете се с ремонт. Отделете внимание на родителите си, постарайте се да решите проблемите им.

Седмицата е добра за операции с недвижими имоти и големи покупки. Може да подписвате важни документи.

СТРЕЛЕЦ

В близко време може да се отправите на пътуване, но трябва да спазвате мерките за защита от коронавируса. Очакват ви запознанства, ярки впечатления, изобилие от информация. Не бива сега да се опитвате да решавате някакви битови проблеми, да се занимавате с покупки, периодът не е подходящ за това.

Много сили сте посветили на преговори, но ефектът ще се окаже минимален.

КОЗИРОГ

Настъпи удачен период за запознанства и общуване с ухажора. Последвайте съвета на звездите – заемете се с личния си живот. Ако ще се омъжвате, запознайте се с родителите на жениха, поканете ги на гости. Срещата ще се окаже успешна. Козирозите, вече сключили брак, да планират семейна почивка.

Може да се заемете с трудоустройство, да ходите на интервюта, да разпращате сивита.

ВОДОЛЕЙ

Тази седмица може да стане време на активни действия, ще постигнете много и в личния живот, и в работата. Инициативата е ключ към успеха. Вслушвайте се в мнението на приятелите си, но взимайте самостоятелни решения. Доверявайте се на интуицията си, тя няма да ви подведе.

Време е да се заемате за нов проект, не бива да се боите от провал.

РИБИ

Типичните представители на зодията е добре да свият действията на любовния фронт, иначе може да направят сериозни грешки. Настъпи време за тишина. Оттеглете се в сянка, отдъхнете си от общуването. Опитът за запознанство и начало на отношения ще ви доведе до задънена улица.

Проверявайте информацията, особено цифрите, на които се налага да се опирате.