0

В ижте какво предвиждат звездите за следващите седем дни. 

Вижте какво предвиждат звездите за следващите седем дни. 

Овен 21 март – 20 април

От 29-и вечерта Меркурий тръгва в ретроградна посока. Този ден обръща тенденциите, връща ни към недовършеното от миналото и изисква да си изпълним обещанията. До 22 юни не започвайте нови инициативи 30-и е ден на комплексарите. Дайте си сметка, дали сте от тази порода. Хората с ниско самочувствие и лични страхове ще се объркат, ще се предоверят на неточните хора и ще попаднат в мрежата на ловки мошеници. На 31-и ще постигнете важна цел. Ще сбъркате, ако действате в много посоки и разпилявате времето и личната си енергия. На 1-и едно пътуване ще привлече стари съюзници за съвместни дела. Ден на успешни преговори.

На 2-и търсете нова информация. Един от дните, в които си даваме сметка кое е важно и кое е второстепенно в дадено положение на избор. 3-и е рисков. Нищо ново да не се започва. Не влизайте в пререкания, не участвайте в митинги и демонстрации на сила. 4-и променя посоките. Хората на изкуството да чакат посещение на личната си муза. Заемете се с лечения, проведете оздравителни процедури и в посока на бизнеса си.

Телец 21 април – 20 май

На 29-и се получава по заслуги. Изпълнете си обещанията. Може да купите и продадете изгодно недвижима собственост. На 30-и лесно се ловят наивници на всякаква възраст. Родените в първата декада са на прага на рискова инвестиция и действия, с които ще застрашат бъдещето си. На 31-и поне една работа ще свършите на ниво. Ограничете скоростта и контролирайте амбицията. За утре планирайте разговори с вероятни спонсори. На 1-и ще получите подкрепа в материален и емоционален план. Уредете среща със спонсори. Връщат ви дълг. Приключете с обещаната работа. На 2-и всеки ще си научи уроците. В такъв ден може да стигнете до основата и до корена на всичко, което е важно и на което се крепи живота, връзките ви и работата, с която се занимавате. 3-и е рисков, смирете амбицията. Приключеното в този ден ще ви донесе популярност. Добре е да приключвате работа и да предавате проекти, които ще ви донесат ползи и предложения и ще ви направят известни. 4-и е ден на обрати.Може само да смените подхода и да отприщите амбицията, без да позволявате чужда намеса.

Близнаци 21 май – 21 юни

29-и е ден на преобразяването. И ако до момента сте били активни, от тази вечер ограничете новите инициативи. Меркурий тръгва ретроградно във вашия знак. Затваря се вратата пред новите начинания. 30-и е ден на измами и опасно прилепване. Очертават се неприятни разкрития, които може да се използват срещу вас, но и вие може да направите своя париращ атаките на враговете ход. На 31-и постигате важна цел. Ден за преодоляване на прегради. Един се промушва отдолу, друг е приет с овации, но като цяло за всички ще има екстри и награди.1-и изисква екипна работа. Денят ви носи среща с любовта, с важен за бъдещето ви човек и с екип, в който може да се внедрите или да оглавите. На 2-и печелят добре информираните. Научаваме информации скривани и манипулирани до сега. Реагирайте изпреварващо и напаснете плановете си на новата реалност. 3-и е рисков за родените в третата декада. Не се подстригвайте и не си режете ноктите. На 4-и включвате скритите резерви. Ден на фундамента, всичко да се прави здраво.

Рак 22 юни – 21 юли

На 29-и срещате открито противопоставяне. До вечерта една врата се затваря зад гърба ви. Луна и Плутон от Козирог са в опозиция на Марс от вашия знак. Ще срещате организирана съпротива в семеен план. Хората с комплекси губят на 30-и. Не рискувайте днес с поръчки или доставки в мрежата. Пазете си личните данни и не се доверявайте на непроверени хора. На 31-и следвайте само главната посока, не се разпилявайте. Ще срещате пречки при договаряне, при инвестиции и покупки. Ако вършите няколко неща едновременно нищо няма да се получи. 1-и носи подкрепа и финансиране. Някой ще бъде повишен. Ден на преустройства и на действия в полза на децата. Правите и поредната жертва. 2-и е ден за среща с учителите. Важно е да стигнете до корена на проблема, да си изяснете нуждите и тогава да взимате решение как да постъпите. На 3-и за грешка няма да има прошка. Разменят се удари под кръста на всички нива. Ден на коренни реформи, които ще променят много съдби. Символи на деня са покаянието и прошка. 4-и налага нови норми и правила. Старото си отива.

Лъв 22 юли – 22 август

29-и е денят на преобразяването. Всичко се променя, научавате важни неща за другите и за себе си. Нищо важно не планирайте за неделя, когато ще бъдете обект на прикрита и открита атака и агресия. 30-и носи рискове, тенденция за натиск, обсебване и принуда. Ограничете контактите в социалните мрежи. Не водете преговори с хора, които и друг път са ви поставяли в неприятни и рискови положения. На 31-и срещате прегради. Ден за гладуване и духовно прозрение. Не напрягайте очите. 1-и е ден за важни делови и лични срещи, може да сключите изгодни договори. На едно място срещате спонсор, а на друго сами влизате в подобна роля. 2-и носи нужната информация. Може да се доберете до поверителна информация, която ще ви откаже от една инвестиция и насочи към друга. На 3-и отношенията навлизат в критична фаза. Не влизайте в конфликти, очертават се провокации. Някой стяга куфарите за заминаване, друг планира да се върне. 4-и задава нова програма. Ден с огромна преобразуваща сила. Започват реформи, в които е добре да се включите или да сте инициаторът и водачът.

Дева 23 август – 22 септември

На 29-и сменяте подхода и визията си и постигате максималното. Вечерта вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока. Уредете спорните имотни въпроси. За утре не планирайте нищо важно и отговорно. 30-е манипулативен. Тежък и опасен ден. Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома и сред свои. На 31-и преградите са лесно преодолими, а някои от тях са само в ума ни. Преодолейте комплексите, не позволявайте да ви препъват нереалистичните мисли и провалените отношения. На 1-и проблемите ще са за родените в първата декада .Станете рано, късметът ви си тръгва към обед. Играйте посредническа роля. На 2-и и другите ще трябва да дадат всичко от себе си, за да успеят. Ден за учене, проучване и проверка на получените информации. На 3-и се очертава жестока битка за кокала. Не предизвиквайте никого и не се включвайте в чуждите разправии. Засилват се апетитите. 4-и задава нови правила. Укрепете влиянието си в екипа. Този ден дава награда за всичко, което в миналото сте предприели. Не рушете старите връзки, а надграждайте и затвърдявайте.

Везни 23 септември – 22 октомври

29-и ви показва истинското лице на някои хора. Маските падат, виждате реалностите и е добре да коригирате поведението и очакванията си към околните. На 30-и нищо сериозно да не се предприема. Очертават се изнудващи положения. Прекалено доверчивите да не предприемат рискови ходове. Здравето ви е нестабилно. На 31-и и 1-и ще постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Гонете си интереса, сключете нови договори и чакайте спонсорска подкрепа. Може да постигнете повече от планираното и да намерите нужната подкрепа и съдействие. Любовният ви живот зацикля или се появава трети в отношенията. На 2-и търсете допълнителна информация за всичко, което предприемате. Добре проучете хората, с които смятате да се свържете в лична или професионална връзка. 3-и е рисков. Съблазните са на всяка крачка, бъдете избирателни във връзките. 4-и реформиращ. Склонни сте на генерални промени в начина си на работа и живот, без да се интересувате как ще се отрази това на зависещите от вас хора. Не давайте непоискани съвети и не приемайте такива.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

29-и идва с ултиматуми от ваша страна. Бъдете внимателни в избора си, особено ако положението на доста хора зависи от това. Ден на преобразяването. На 30-31-и отношенията ви с партньори навлизат в критична фаза. На прага сте на грешен избор. Нещо непредвидено се случва. Може да бъдете изнудвани и изкушени да посегнете към забранения плод, но веднага ще бъдете ударени през пръстите. Концентрирайте се над най-важното. Ако се разпилявате с много задачи нищо няма да свършите като хората. Смирете амбициите. Здравето е нестабилно. На 1-и с лекота ще преодолеете препятствията и ще излезете с чест от всяко задръстено положение. От 2-и любовният ви живот ще е на ниво. Очертават се запознанства. Пътувайте правете огледи. Не спестявайте информация, другият много добре се е подготвил. Влезете в нов екип и в нова група по интереси. На 3-и е ден на коренната реформа. Ако от доста време се подготвяте за промени сега е момента да ги направите. 4-и е ден за лечения и оздравителни процедури. Сексуалната ви енергия се активизира.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

От 29-и Меркурий тръгва в ретроградна посока и ни връща към неизпълнените задължения и поръчки. Денят се свързва с пасивното следване на чужди мисли и с подражанието на чуждо поведение. На 30-и ограничете до минимум контактите, пазете си личните данни. Денят е нещастен за всичко и за всички. Нищо важно да не се предприема. Ограничете до минимум връзките и поръчките в мрежата. На 31-и всичко става трудно и с мъка, но до вечерта уреждате поне един проблем. Отхвърлете съмнения и колебания, вземете нужното решение. 1-и е ден за подвизи и лични рекорди. Очертават се сблъсъци с конкуренцията. Днес не бива да се действа подмолно, бъдете справедливи и в отношенията с близките. 2-и е ден за учене. Днес учителят си намира ученици и обратното. Добре е да се запишете за нов лечебен или квалификационен курс. На 3-и попадате в капани. Денят е свързан с насилието, с големите амбиции и страсти. Ще се прилагат непозволени хватки. 4-и променя правилата. Време е за революционни преустройства в мисленето, в действията и в личния избор.

Козирог 22 декември – 20 януари

29-и е добър за решаване на имотни спорове. Може да се видите в нова светлина на помирител и семеен обединител, но може и да направите крачка към конфронтация и разделяне. На 30-и не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Връзките са неравностойни и обсебващи. Не се обвързвайте със заеми. Внимавайте с алкохола. На 31-и един проблем ще изисква цялото ви внимание. Не си създавайте допълнителна работа. Не се претоварвайте, щадете близките. 1-и е най-успешният ви и силен ден за периода. Направете връзка със спонсор. 2-и е ден за анализ и учене. В най-силна позиция са хората имащи достъп до качествена и достоверна информация. Наблегнете на растителната храна. 3-и е рисков и опасен. Контролирайте претенциите и желанието да заемете позиции определени за друг. Не мислете, че така ще придобиете повече сигурност. 4-и идва с кардинални промени. Старото се руши, някои връзки отиват в миналото освобождавайки място за новите, на които са надявате повече. Не е момента да се опитва нещо ново.

Водолей 21 януари – 19 февруари

29-и затваря вратата пред новите инициативи. Меркурий тръгва в ретроградна посока. Време е да се види в детайли картината и на личните връзки. Всичко предприето на 30-и ще ви вкарва в източваща ресурсите ви програма. Ще се правят ненужни разходи, а покупките и поръчките в днешния ден ще са некачествени и скъпи. Най-силните ви и обезпечаващи дни за периода са 31-и и 1-и. Ще водите в играта, ще привличате подкрепата на важни за бъдещето ви партньори и съюзници и ще направите удобни и приемливи за околните личните си желания. Усилията и дарбите ви ще бъдат забелязани и оценени. Чакайте повишение. Не напрягайте очите. В живота ви може да се появи спонсор и неочакван благодетел, който може да остане задълго. На 2-и печелят информираните. Посетете специалисти в интересуващата ви област. Проведете нужните консултации и не взимайте решения, които не сте обсъдили с близките. 3-и е рисков. Сексуалната енергия в този ден подкопава здравето. Не посягайте към забранения плод и всичко при вас ще е наред. 4-и е променящ. Ден за среща със спонсори.

Риби 20 февруари – 20 март

29-и е ден на маймуната. Гледаме се през решетките, но не се знае кой е в клетката и кой извън нея. Не поемайте несвойствени ангажименти и на 30-и, когато хищниците са излезли на лов. Някой успява и в политиката. Чакайте предложения, но си пазете личната територия. Заложени са капани. На всяка крачка ще срещате опити за измама и манипулация. На 31-и поне един проблем ще бъде решен. Добре е да се направят някои процедури. Концентрирайте се над най-важната си цел.1-и отваря нова страница в живота ви. Пътувайте, уредете си срещи и запознанства. Оглеждайте се, търсете срещи с хората, които може да ви помогнат в пътя напред. 2-и носи важна информация, а 3-и лично вдъхновение. Преговаряйте, не продавайте за жълти стотинки личните си дарби, знания и възможности. Ще се случват събития, които ще ви оженят или разведат. Приключвате определен етап от живота си и дано знаете какво правите. 4-и променя посоката. Използвайте този ден активно и за подобряване на здравето. Започнете лечения или оздравителни процедури.