0

Б ританка от Портсмут, Хемпшир, загуби девствеността си през петия месец от бременността, съобщи 7 News.

Британка от Портсмут, Хемпшир, загуби девствеността си през петия месец от бременността, съобщи 7 News.

Никол Мур страдала от вагинизъм, състояние, при което мускулите на влагалището неволно се свиват и пречат на осъществяването на половия акт.

„Когато бях на 18 години, започнах връзка с бъдещия баща на дъщеря ми. Опитахме се да правим секс, но не се получи“, разказва мисис Мур. Тя и приятелят й намерили други начини за интимност и започнали да избягват традиционните полови контакти.

„Веднъж на работа, изпитах ужасна киселини и болки в гърдите. Шефката ми предположи, че съм бременна“, споделя Мур и както се оказва тя едва тогава е научила, че това е възможно дори без пенетрация - ако спермата просто попадне върху гениталиите й.
Дамата си направила тест за бременност с положителен резултат. „Бях притеснена, че партньорът ми ще помисли, че съм му изневерила“, споделя страховете си тя. „Много хора все още ми казват, че съм Дева Мария и това ме кара да се смея“, разказва доскорошната девственица.
По време на бременността Мур се обърнала към специалист и получи препоръки как да се преодолее вагинизмът. Тя успяла да загуби девствеността си, когато била бременна в петия месец. А след това всичко минало добре и бебето се родило здраво.