1

П отресаващи разкрития за насилие, гаври и други обръснати глави направи Мис Стара Загора 2018 г. Божидара Овчарова. В емоционално видео в социалните мрежи една от най-красивите старозагорки твърди, че случаят с нарязаната Дебора не е изолира случай.

Хиляди се събраха в подкрепа на нарязаното момиче (ВИДЕО+ГАЛЕРИЯ)

"Да, от Стара Загора съм, много добре знам за кого става въпрос и определено имам какво да кажа. Това е първият случай, за който разбирате вие. Далеч не е първият в историята на този комплексарски град. Сюжетната линия от 2015 г. насам не се е променила - голи снимки, остригване, побой, а след това даже и публично линчуване. Този проблем не е инцидентен случай в Стара Загора. Това е манталитет", заявява разгневената миска.

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНО: Не пуснаха журналисти на делото срещу садиста, клал с макетно ножче 18-годишно момиче (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Знаете ли още колко момичета има? Защо трябваше да се стигне до тук, за да може да започне да се говори за това нещо? Защо?“, възмущава се Божидара.

В клипчето Мис Стара Загора твърди, че садистът, обезобразил с макетно ножче 18-годишната Деби е сред най-големите колекционери на голи снимки в града.

ЧАЛГА ПЕВИЦИ прегръщат касапина с макетното ножче (СНИМКИ)

„Изобщо не се учудих, когато чух цялата история, защото е типично по старозагорски. Голи снимки се разпространяват на момичета. Въпросното момче е един от най-големите колекционери на голи момичета в Стара Загора, така че всичко в този живот се връща, разказва миската“, категорична е Овчарова.

Психологът Младен Владимиров пред "Телеграф": Садистът рязал жертвата, за да овладее тялото й

„Знаете ли колко остригани имаше, знаете ли колко пребити имаше? Знаете ли колко градски легенди има?", пита ядосаната манекенка, като добавя, че в Стара Загора професията на охранителите се радва на особена почит.

Майката на рязаното момиче Ивелина пред „Телеграф“: Деби е мъничко по-добре, искаме справедливост

„Кой ги създава всички тия изроди ли? Ами ние - жените, най-вече. Защото в Стара Загора е постижението на живота ти е да си с охрана, там те са най-високо в пирамидата, богопомазаните и ти си недостижима, когато гаджето ти е охрана”, гневи се още Овчарова.

След като видеото на Овчарова започна да се споделя лавинообразно в социалните мрежи, районната прокуратура в Стара Загора се самосезира по повод твърдението за упражнено насилие и върху други жени от града под липите. 

Указано е да се снемат обяснения по обстоятелствата, посочени в редица медийни публикации посегателства, да се конкретизира времево и с точна фактология къде и какво се е случвало и по отношение на кого. В тази връзка ще бъде изискана справка от ОД МВР – Стара Загора относно това дали има такава подадена информация в масивите на МВР за периода от 2015 година до настоящия момент.

Ще се изиска и справка от органите на полицията, от която да е видно извършвани ли са проверки на заведенията в град Стара Загора, с работно време след 23 часа, и дали са констатирани нарушения. Ще се изяснява още дали са правени проверки на лицата, работещи като охранители в заведенията, и има ли нарушения на изискванията при тяхното назначаване на работа, както и в тази връзка дали са били сигнализирани Инспекцията по труда, Националната агенция за приходите или други държавни институции.