0

М омчето от скандалния видеоклип, в който инфлуенсъри го третират като куче в пловдивски мол, е яздило "на конче" Чеченеца, стана ясно от нови кадри, които видяха бял свят.

"Не е имало никакво насилие. Момчето от клипа е било приятел с обвиняемите, те са се забавлявали заедно", категоричен е адвокатът на Петко Атанасов - Стефан Паров. Той пристигна в съда за заседанието на въззивната инстанция, която трябваше да реши дали замесените в унизителното видео - Чеченеца, Тошо Куката и Емили ще останат зад решетките за постоянно, което в крайна сметка се случи.

Преди седмица Районният съд остави в ареста тримата инфлуенсъри - Петко Атанасов - Чеченеца, Даниел Йорданов - Тротинетката и Тодор Огнянов - Куката заради гаврата с момчето със специални потребности, което тримата развеждат на повод като "куче" на последния етаж в мол "Пловдив". Те му дават команди "лай", "донеси" и очакват от него релевантно поведение. Случката, която е заснета на видео, предизвика бурна реакция в обществото и последваха мерки от страна на полиция и прокуратура. 

Адвокатът на Чеченеца е категоричен, че младежът не е бил принуждаван. Той показа и клип, на който Чеченеца разнася момчето на раменете си. 

Емили, Чеченеца и Куката, чиято версия е, че момчето само помолило да го снимт, за да стане известно бяха заведени в съда със съдебна охрана. От тримата най-разстроен е Даниел Йорданов - Емили, която едва слезе по стълбите и не спира да плаче и да се моли да я върнат вкъщи, предаде trafficnews.bg.

ЕМИЛИ ТРОТИНЕТКАТА ИЗПИЩЯ: Заплашиха, че ще ме изнасилят (ВИДЕО)

СЛЕД ГАВРАТА: Емили Тротинетката си намери белята

РЕШЕТКИ ЗА ТРИМАТА ИНФЛУЕНСЪРИ: Тошо Куката извади кримидосие като на мутра от 90-те (ВИДЕО)

СКАНДАЛ: Емили Тротинетката се гаври с момче със специални потребности! (СНИМКА)

СЛЕД ГАВРАТА: Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката подложили момчето на психически тормоз