0

И ма разпитани двама свидетели, които разказват, че именно Ивайла Бакалова е потърсила връзка с Емил Писков и Мартин Божанов. Тива разкри градският прокурор на София Илиана Кирилова преди изслушването ѝ във временната парламентарна комисия за проверка на факти и обстоятелства, свързани с дейността на групата около разстреляния Божанов, известен като Нотариуса. Досега впечатлението в обществото беше, че по-скоро носителката на титлата "Мис България" е била потърсена от Божанов, като й била отправена оферта, казаеща проблемите, които е имал мъжа й Веселин Денков с разследващите. Самата Бакалова, както и той вече бяха изслушани от депутатите.

РАЗКРИТИЯ: Убитият Мартин Нотариуса изнудвал Мис България! (ВИДЕО)

ХВЪРЛИХА БОМБА ПРЕД ДЕПУТАТИТЕ: Ивайла Бакалова и съпругът й със скандални разкрития за Нотариуса и висши фигури в държавата!

Ивайла Бакалова ЕКСКЛУЗИВНО пред „Телеграф“: Марто Нотариуса използваше болната ни съдебна система, за да печели!

По думите на Кирилова, Бакалова е разговаряла от чужд телефон с Мартин Божанов и е търсила правна помощ. Свидетелите застават с имената си, не са анонимни или защитени, разкри още Кирилова.

Тя сама отива в дома на тези хора, сама иска среща, търси правна помощ от тях, те и казват, че не познават Божанов, но познават Писков. Адвокат Писков отива в този дом, но свидетелят твърди, че адвокатът не е искал да се среща с Бакалова. Посочил е някакъв висок хонорар, с цел да се откаже г-жа Бакалова, хвърли още яснота Кирилова. 

По думите й има жалба от Писков и Божанов до районна прокуратурата срещу Бакалова за незаконни записи, които тя е изготвила. Свидетелите са притеснени от тези записи, защото са правени от техния дом. Бакалова ги е уверила, че това няма да бъде излъчено. Действително не е излъчено, но имаме запис, на който се виждат лицата, чийто дом е посетила Бакалова, допълни градският прокурор.